Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Барче Рапид

Rapid

Recommended Posts

Рових се из чешките сайтове и попаднах на това :

025_2.jpg

Барчето пасва на Рапид-а и седи добре, на мен ми харесва и аз искам такова :)

Някой виждал ли е да се продава такова барче и ако да , къде ?

Преполагам, че си има оргинални рапидови барчета или пък това да е правено , незнам.

Ето и едно правено , но не ми се харесва много

1302_2007-01-20_19-58-01_21.jpg

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой виждал ли е да се продава такова барче и ако да , къде ?

Да, виждал съм в синьото гаражче на Баня Мадара. Поздрави! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че то много добре седи.Ако не падне сняг в събота ще се разходя по магазините(шкодовите) :) как звучи само;)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега да кажа какво сън намерил , нищо

Обиколих повечето шкода магазини , имаше го само на Сточна гара и то не е същия като този от снимката, а някакъв по глоям е куфарче за документи и тн. на цена от 125лв. :mrgreen: Имало такива от малките , ама били по 70 лв. и никой не ги купувал(нормално).Обиколих и 2-3 морги но нямаше нищо. Явно такива барчета се слагат само на луксозните модели ;)Ще се прави нещо с подръчни средства , но на пролет ;)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

125 леле много.

Аз сега като се прибирам към Кърджали ще погледан в една..две морги по пътя и ако има ще пиша. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивите барчета са от Фелиция, черните са от Фаворит. Слагат се само на модификациите GLX. Петьо, това дето ти си го намерил и барче - Фелиция нова маска. Такова барче ако намерите по морга си е баш-находка, във Варна в един от магазините, барчето от нова маска струва 140лв....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да цената на барчето е над 100 кинта,обаче нестава 1:1 ,ще иска преправяне,но за човек с малко схями в главата ,няма да е трудно та се направи...

аз преди време 99% бях го направил,оставаше само барчето да си купя,но като видях цената и оставащия 1% обърна нещата :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.