Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Полуоска за Фаворит

niko

Recommended Posts

Колеги вчера ми се счупи полуоската на Фаворита при външното каре та въпроса ми:Знае ли някой от къде мога да купя полуоска(лявата или късата) и какви пари е горе долу :?: :?: :?: :?: :?: :?: Предварително ви благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Монтевидео имаше втора злоупотреба ... аз вземах лятото само пръта на дясната за 60 пари ако имаш късмет друг да не е кривил или чупил леви полуоски в околноста ще минеш тънко ;)

Късмет!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих при Сашо на брегалница ама той ми извади една полуоска която беше много ама много зле :x и ми я дава за 70лв. и аз отидох и си купи чисто нова да знам че като я сложа ще карам без да ми създава тази полуоска проблеми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходих при Сашо на брегалница ама той ми извади една полуоска която беше много ама много зле :x и ми я дава за 70лв. и аз отидох и си купи чисто нова да знам че като я сложа ще карам без да ми създава тази полуоска проблеми

Ако толкова из София няма мога да ти пратя от Русе. Имаме доста из гаражите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.