Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Великото хлопане!

Tafkata

Recommended Posts

Мился, че държачите на коланите се заягат по някакъв начин :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 64
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• stenly

7

• Tafkata

6

• izov

5

• zloQQ

4

Най-много писали в темата

Защо ми е трудно да го повярвам!?

Koe? Че не ми тропа колата или че съм глух? :mrgreen: Щот определено, когато карам се чува само двигателя.

А при мен двигателя е толкова тих,че се чуват само скоростите :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно ние с колегата zloQQ не дочуваме :lol:

Всъщност да не си кривим душите и да спорим без смисъл - няма смисъл да сравняваме октавиите с фабиите като качество на материалите използвани при изработката. Цената показва всичко ;)

Сори брат ама един голф4 /без забележки/ тропа повече от шарнира ми :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно ние с колегата zloQQ не дочуваме :lol:

Всъщност да не си кривим душите и да спорим без смисъл - няма смисъл да сравняваме октавиите с фабиите като качество на материалите използвани при изработката. Цената показва всичко ;)

Сори брат ама един голф4 /без забележки/ тропа повече от шарнира ми :P

Е,ако шарнира ти е на годинките на гоУфа,или обратното ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като ъа купих бесхе на 25000 и бесхе много стабилна но понеже работата ми е по пажета 3 кг жсеки ден дранкам там по паветата исе разкарца зверски самите врати пласмасата и отзад сякасх задния капак не е затворен и за това пускам мптриките и не ми пука..... просто пътищата са ни калпави ,не е само при шкода а и при всички модели даже и мерцедес и бемве......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто това е от пластмасите и загубените павета кадето карам цял ден.ходя на работа по цар борис 3 всеки ден и за 2 месеца се разкърца като щайга ... но какжо да се прави лоши пътища.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батко, хайде молим те преди да натиснеш бутончето "Прати" да си прочетеш първо писанията, че ме заболя главата, докато ти схвана смисъла на изречението :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като ъа купих бесхе на 25000 и бесхе много стабилна но понеже работата ми е по пажета 3 кг жсеки ден дранкам там по паветата исе разкарца зверски самите врати пласмасата и отзад сякасх задния капак не е затворен и за това пускам мптриките и не ми пука..... просто пътищата са ни калпави ,не е само при шкода а и при всички модели даже и мерцедес и бемве......

Хахахххххххххх,подобен пост скоро не бях чел.Човека навярно го е скълъпил на бутилка Троянска,а модератора го гълчи.Кво да ви кажа...досадни хора са това модераторите,разбирали от кирило-методиевка те :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гадните колани тропат или по-скоро държачите им(усеща се при преминаване над неравност).Скоро ще има мод

скоро видях на новите опели са поставили едни магнитчета които държат закопчалките на коланите отзад точно поради тази причина

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее много кофти така като чета мненията

И при мен същото, нова Октавия - тропа и вибрира още от млада :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеци по-късно...

Ле ле , какво да ви кажа. Имам нова октавиа дизел и вече на 47к и скърца не се трае.Таблото вратите и някъде отзад скърца пука трака, но няма оправия. Доста пъти се опитвах да разбера откаде е но така и не успявам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,

Провери ли и направи ли всички неща които са описани в темата? Ще синтезирам това което се сещам:

1) Скърцане от механизмите на вратите - оправя се с WD40 - пръскаш и си нов

2) Скърцане от задните седалки - имат едни гумени врътки. Натягаш ги и се оправя

3) Тракане/тропане от коланите - слагаш малко дунапрен или там каквото се сетиш

4) Отзад трака кората за багажника. Пробвай да я понаместиш

Има и други причини из темата. Разгледай и сподели дали си си решил проблема.

Поздрави и успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорейки си за тракане/скърцане. На павета моята фабийка и жужи таблото :) Доколкото успях да видя, става въпрос за нещо около врътката за малкия километраж/часовника, като жужи само на 40-55км/ч и е като муха. Дали пък не е останал найлон там вътре? Някакви идеи как да си го оправя без да свалям табло?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това са бели кахъри :D Нормално е имайки предвид отвратителните пътища :D

При мен това се появява като застудее времето. Когато е топло изчезва. Така че предполагам причината е в свиването на материала и нарушаването на толерансите на сглобката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.