Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Премахване на ръжда!!!

gogata

Recommended Posts

та знам само се чегъртам ръждата и после с преубразовател за ръжда

Ти сам си го написал реда ;) . Аз бих добавил само черен бързосъхнещ грунд за метал, след преобразователя или боди (ако е по праговете имаш ръжда).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На преобразувателя за ръжда(поне на моя) пише: Да не се нанася върху боя!!!!!!!

Така че като ти е на петна те съветвам само да шкуриш. Ама до блясък. После бързо съхнещ гАрунд, и натам с боята

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах проблем с праговете след пребоядисване не ги бяха пръснали добре и аз докато се наканя изби ръжда...Какво направих:отидох в железарията купих си преобразувател на русенската фирма "Вълков"(те тия правят и Аutocor в сините кутии)в едно шишенце с остър връх,зелено на цвят около левче.Ударих малко шкурката позабърсах и макар,че не беше до метален блясък(ама да не съм луд 10 метра праг да го търкам до метал :mrgreen: )го намазах с преобразувателя.Отидох изпих едно кафе,върнах се,позабърсах с едно парцалче и изкарах четката с червения грунд.Метала беше посивял.Стабилно го измазах и почаках да изсъхне.Накрая изкарах рошавия валяк и бялата автобоя и работата завърши грубиянската,но тъй като праговете са с шегрен валяка боядиса по същия начин...Ето година и кусур няма избила ръжда.Много съм доволен направо цялата тъй тряяше да я мина ама на де :lol::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зимаш една бормашна, купуваш метални четки и чистиш до метал. После мажеш със сив нитро грунд, след него BODY 999 разредедо с коресилин, като изсъхне мажеш с черен автоемайллак и си готов.Моите красвици са на по 40 години и целите са така отдолу. Успех!http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=101852

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.