Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Код

Ради

Recommended Posts

Много се чудих дали темата е за тук или за озвучаване ама реших да я пусна тук. Ако греша моля да бъде преместена.

Та въпроса като получихте Вашите нови коли, получихте ли си кода за касетофона, СД-то или прочие. Защото на мен днес ми хрумна че такъв на мен не са ми дали :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Благодаря за отговорите на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш нужда от такъв код - и на мен не са ми давали. Откачал съм акумулатора няколко пъти и при закачането не съм имал проблем с радиото.

Някъде четох, че при новите коли /от последните години/ проблем няма и да го демонтираш и пак да го монтираш на същата кола. Ако се сложи на друга кола - изненада... трябва код.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш нужда от такъв код - и на мен не са ми давали. Откачал съм акумулатора няколко пъти и при закачането не съм имал проблем с радиото.

Не вярвам!!! Просто си имал късмет, че някой електролитен кондензатор не се е разредил и за това ти е запомнило кода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз, имам отделна книжка за касетофона (щот нали може да си поръчаш различни музики) и там си е написан кода - на първата страница ако не се лъжа, който да ти послужи при нужда. В твоята книжка няма ли го?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някъде четох, че при новите коли /от последните години/ проблем няма и да го демонтираш и пак да го монтираш на същата кола. Ако се сложи на друга кола - изненада... трябва код.

Това не ми се вярва много интелегентни тия касетофони може да гледат регистрационния номер...:)))

Би трябвало да разпознава само дали има акумулатор ама чак пък и каква е колата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и друг вариант има - чип-ключ някъде по кабелите на касетофона ;) и като си го закачиш там откъдето си го извадил, чипа си го отключва сам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не ми се вярва много интелегентни тия касетофони може да гледат регистрационния номер...))

Би трябвало да разпознава само дали има акумулатор ама чак пък и каква е колата...

Не е хич сложно - все едно си слагаш код на телефона и работи само с твоята СИМ карта. Може 100 пъти да я махаш и слагаш и няма да ти иска код. Смениш ли картата с друга - иска код.

Давам само пример, как е направено в Шкодите ни не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Куплунга които захранва радиото има връзка с Алармата.

Голям зор видях докато го разбера. Слагам си аз 10 - годишното Сони (жена ми го донесе от Германия и не си го давам за нищо на света) куплунги, антена и хоп яко свирене (моята Фабия я поръчах с фабрично окабеляване и монтирани 8 свирки). Излизам цъкам алармата (моята е на ключа) и няма никой. Влизам разкачавам сонката, излизам, цъкам и всичко наред. Реших че сонката ми прави мизерии, взех от зета ново сони, току що купено - всичко (захаранващия куплунг) е като при мойто. И тогава се светнах че между фабричната аларма и фабричното окабеляване има връзка (много жици има този куплунг), защото чехите са решили че като поръчваш фабрично окабеляване ще поръчаш от тяхните измислени музики. Обаче ги изненадах, не дадох 34 кинта за монтаж и излъгах куплунга (взех си само + и - и сега си слушам моята сонка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз, имам отделна книжка за касетофона (щот нали може да си поръчаш различни музики) и там си е написан кода - на първата страница ако не се лъжа, който да ти послужи при нужда. В твоята книжка няма ли го?

Разглеждам книжката на STREMA-a, но нито на първа нито на последна страница има код.

Ееее колеги, нямали някой тук който си е купил Шкодичката с заводско касетофонче или СД и да каже как е при него? :roll: :roll: :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си четох книжката подробно, и там си пише - уредбата е с код, колата също. Има автоматично разпознаване и е описан начина. Незнам на друга кола как става с тези кодове :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разглеждам книжката на STREMA-a, но нито на първа нито на последна страница има код.

Ееее колеги, нямали някой тук който си е купил Шкодичката с заводско касетофонче или СД и да каже как е при него? :roll: :roll: :roll:

Моя си е оригиналния/заводския касетофон, както и чейнджъра в багажника. Нещата са точно, както Nikolas_N ги е написал в предния пост >>>

Аз си четох книжката подробно, и там си пише - уредбата е с код, колата също...

Ако нямаш код, задължително иди в ЕТ (нали от там си купил колата) и поискай кода. Би трябвало, ако е от там колата да имат кода на касетофона! Ако не - някой сервиз за авто аудио/видео би трябвало да ти помогне :) Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.