Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Относно новия подраздел

Recommended Posts

Не знам доколко темата ми е за тук, всъщност колебах се дълго дали да не пиша направо на Юли. Та идеята ми е, освен новия подфорум "Wellcome", да направим и обясненията под останалите подфоруми на български и английски (както са направили колегите от полския форум http://forum.skodovka.pl/index.php). Любопитно ми е вие какво мислите, ако някой от модераторите или самия Юли, реши, че темата е излишна - да трие наволя. Поздрави! :)

П.П. Мисля, че новия раздел също така, е добре да се "ковне" някъде по-нагоре, примерно под правилата. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е добра :D Може и да си го пуснал в "мнения и предложения" Това за англииския е също добра идея- да могат и отвън да посещават форума ни :)

И едно въпросче само какво ще има в раздела "Wellcome" ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идеята е като някой от 'вънка ' чете(гледа) нашият форум да може да напише някаде нещо, защото повечето не четат кирилица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че е излишно да се прави "дублаж" на всяко обяснение. Първо, че ще стане много разтеглива историята и второ - нали затова направихме чуждестранен раздел.

А относно местоположението на новия раздел - може би долу си е най-добре. Защото форума се посещава предимно от БГ колеги. А сложа ли го горе, всеки ще трябва да го подминава. Един вид би "пречил".

Поне това е моето мнение ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И двамата с Петьо ще кльопате бой!!! С колко "L" сте написали думичката бе???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.