Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Octavia 1959

octavia

Recommended Posts

Абре вие кола ли ще купувате или мацки ще сваляте , та зор за тоя телефон ... иии тия навици от дискотеките :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето номера, на който контактувах за последно преди месеци - доколкото помня говорих с някакъв роднина на починалия собственик: 0898485105

Дори бях пуснал тук обява от негово име със старата снимка от списанието

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз искам тел. на жената (навика ми не е от дискотеките-малак сам и не разбирам) smile050

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази кола не седеше ли дълго време зад 1во раионно в кичука или се бъркам

...там е . На паркинга пред 1-во. По точно на газ станцията.

Миналата седмица се завъртях около нея и явно са се сетили ,че могат да изкарат някой лев ! smile106

Иначе не е лоша, има хляб в нея, зависи за колко я дават !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да са я скрили в гараж, да не я отмъкне някой таз антика...

Дано я вземе някой сериозен човек. Аз сега преговарям за една Октавия, ама е без документи и не знам дали да се захващам... :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз поне не съм, въпреки че май имам/имах мерак... така и не излезе номер, e-mail...

пробвай на тоя ГСМ, дето съм го дал по-горе. Последната цена, която ми споменаха се въртеше май около 2-та бона, но може и да е свалена вече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.