Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

100s -> 130r

Recommended Posts

как мисли народа дали си заслужава да се пробвам с флекса щото ми писна да търся 110r някои от клубчето си има панели за 130р знам аз знамммм

ебахти и правописа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има и цели коли да се продават в София, освен ако не са се продали вече - една черна и една червена съответно за 1500 и 2000 лв. За черната съм сигурен, че още не е, но собственика потоянно си мени решенията и просто трябва да случиш момент, когато би ти я дал за 1500... ако искаш ще ти дам тел. да се пробваш, важно е и да го убедиш, че колата ще мине в добри ръце

:idea: А защо не пробваш примерно да направиш хардтоп двувратка от 100С като онази оранжевата на снимките от Докси, изглежда страхотно? Щото 110 Р-ки тука има доста, но такава ще бъде единствена в БГ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да като оранжевата ще стане яко ако искаш др седмица един мои пиятел ще заварши раздувките по неговата 100 и ще ти пратя пик да я видиш а може да ти измислим едни много раздути калници(от фибростакло маи бяха)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

anastas, идеята за хардтоп е по-готина според мен :) .

off

един мои пиятел ще заварши раздувките по неговата 100 )

Да не е една червена тая Еска?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да защо в илиенци ма ако е старата вече е на норд а сега се прави нова (бордо беше)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледай кУипчето фнимателно и ще я мернеш ;)

да защо в илиенци ма ако е старата вече е на норд а сега се прави нова (бордо беше)

старото 100С купе на Боби вече е донор на 130РС-а ми ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дали предното стакло на 100 и 110р са еднакви :?: струва ми се че едното е по легнало

нищо общо нямат - 110Р е с по-голямо и наклонено стъкло, което може да се поръча от казанлъшката фирма - заедно с доставката от Чехия ми излезе 160 лв преди 2 г., сега дори не съм сигурен дали са останали в склада, от който се снабдяват, защото знам страничните стълка със сигурност са свършили

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

боби този от илиенци моя триател никога не е имал 100 с 2 врати тя беше една варгаляна правена с потрошени скорости и много зле двигател маи този твоя не е този моя хахахахах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

боби този от илиенци моя триател никога не е имал 100 с 2 врати тя беше една варгаляна правена с потрошени скорости и много зле двигател маи този твоя не е този моя хахахахах

точно този е, може дори да го питаш, щом ти е приятел - да съм казвал някъде че колата е с 2 врати?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.