Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

RS-ката на Дунев...

rsk

Recommended Posts

Издържат колега пробвано е. Ако имаш мерак слагаи ама не над 200 коня а малко над 100. Проблеми няма да имаш. Има едно изключително компететно лице по въпроса което може да каже подробности по въпроса

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оказа се, че и вратите на RS са от алуминиев лист (само покритието, рамката е оригинална, стоманена)...

сега ще ме накараш и тях да си поръчвам в авиационната работилница :mrgreen:

интересно, че на Хашек са му пратили чехите преден капак от фибростъкло, само арматурата отдолу му е железо - варианти всякакви

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересно, че на Хашек са му пратили чехите преден капак от фибростъкло, само арматурата отдолу му е железо - варианти всякакви

Хич не е интересно даже, едно време не са ползвали карбонови влакна просто. А сега е по лесно с тях, а и конструкцията става още по-олекотена...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да карбон не се е ползвал, ама моите калници оригиналните са от фибростъкло

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хич не е интересно даже, едно време не са ползвали карбонови влакна просто. А сега е по лесно с тях, а и конструкцията става още по-олекотена...

не само по-олекотоне,а и много по здрава ;) ...... и скъпа също :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Само информативно Алуминия е невероятно скъп. Субару примерно го ползват за преден и заден капак на STi със обяснението ,че спрямо алтернативните Полимерно-Производни мат'риали имат контрол над гъненето му при удар и не се разхвърчават опасни отломки. Цената на един такъв капак е над 2000 долара ,цената на един стил леген е 800 - не ме питите от де знам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеци по-късно...
... таблото с уредите не е оригинално - оборотомера и километража са от 120LS

Сашо, изказваш се неподготвен - я поразгледай по чешките сайтове, точно това са й оригиналните уреди на 130РС - като на 120ЛС, само на 110Р са по-големи и разположени в редица :!: А оригиналния мотор предполагам са го прибрали, за да не го пипоткат разни "разбирачи" :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да наистина са оригинални но съм вийдал по саитове и с табло на 110р.

Относно пипотенето ... ако бе6е това просто 6те6е да го свали а не да слага друг, и после аз не съм я пипотил, аз отидох да я видя изпълнен с дълбок респект, а си тръгнах разочарован

тези с табло на 110Р са просто реплики или е сменено оригиналното. А за пипотенето не съм имал предвид теб, но щом са те пуснали да влезеш, може следващия да не е толкова съвестен - нали знаеш на мен как ми трябва такъв мотор :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.