Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

На кое ще правиш каско?

Публикувано

Ако е за шкодата да знаеш че ефекта е много спорен.

ще ти я оценят на 500 лв.

ще внесеш 100 лв премия и после ако удариш калника примерно ще ти го оценят на 6лв и 50 ст. и ще ти ги платят в брой.

Оправяй се.

Публикувано

Алианц. Ама ако верно е на 120-ката е пълна глупост.

Публикувано

ееее ама вие пък как си помислихте за 120ката, нали сега вудо ще купува фелиция. :mrgreen: Той понеже преди като разпитваше си купи фабия след това октавия 1.8Т после мина на 1.9д и сега фелата е наред.

Вудо купи първо колата, а после мисли за каското.!! smile036

Публикувано

Кажи верно какво ще застраховаме, иначе само Дженерали! ;) Свиркай ако решиш. Отстъпки за форума! smile081

Публикувано

На Дженерали повечето скъпи коли им ги крадат, давай в ДЗИ защото презастраховат в Булинс, пък и плащат добре

Публикувано
На Дженерали повечето скъпи коли им ги крадат

Досега не съм чул такова нещо. smile175

Публикувано

Досега не съм чул такова нещо. smile175

Виж в Ауди и БМВ форума

Публикувано

Лев Инс или Армеец.Това е от мен :)

А тия неща от сорта - на тия им ги крадат,на тия не,са смешни вече......във всяко стадо има мърша 8)

Поздрави!

Публикувано

Аз съм в Булстрат.За нови-фар,мигач,предна решетка на капака,решетка на хологена,калник и стоп ми дават 320лв.Още ги чакам де.Не е много добре при положение,че само за части без калник и стоп дадох200лв.Още повече, че става дума за не оригинални части.А има и изчукване и боядисване. :(

Публикувано

До "ВСИЧКИ" - Само валутно "Каско" в ЗД "Бул Инс" АД :)

Публикувано

това със застраховките е много разтегливо...какво имам предвид...

значи приятелката ми работи като застрахователен брокер и от нея знам че много зависи каква кола ще се застрахова (на колко години и каква марка/модел), каква точно застраховка ще се прави каско/гражданска, и най вече за какви пари.

може да се получи така че каското да е в една компания а гражданската в друга...

най добре е да се отиде (няма значение дали при самия застраховател или при брокер, цените са еднакви - тов е в случай че се даржи на точно определена компания) при брокер.

те работят с много компании и ще дадат добър савет

Публикувано
До "ВСИЧКИ" - Само валутно "Каско" в ЗД "Бул Инс" АД

Не плащат и бавят много ако оставиш в техен сервиз.Поне 2 месеца и малко.За фелиция си направи само каско за щети без кражба. А и ако примерно откраднат кола за откуп и не платиш, повреждат мотора, застрахователя не плаща основен ремонт.Тоест трябва да ти я откраднат и да не се намери.Все пак не е мерцедес,БМВ, или Ауди.

Публикувано
До "ВСИЧКИ" - Само валутно "Каско" в ЗД "Бул Инс" АД

Не плащат и бавят много ако оставиш в техен сервиз.Поне 2 месеца и малко.За фелиция си направи само каско за щети без кражба. А и ако примерно откраднат кола за откуп и не платиш, повреждат мотора, застрахователя не плаща основен ремонт.Тоест трябва да ти я откраднат и да не се намери.Все пак не е мерцедес,БМВ, или Ауди.

в пълното каско има вандализъм.

Публикувано

Мястото е ДЗИ

Публикувано

в армеец за предно стъкло на октавия ми дадоха 170лв а тя е застрахована за 7000лв

на колега с ауди 80 б4 за странично огледало му дадоха 200лв а е застрахован за 5000 лв

не мога да им хвана логиката :?:

абе всеки гледа да ти го ...

Публикувано

Ами.... Бул Инс.... Ама колата е на лизинг, т.е. всички ремонти се правят в ЕТ и застарахователя не казва нищо, директно си им превеждат парите.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.