Jump to content

skoda-club-nulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Части от Интериора. ОТКЪДЕ ?

mecho_klecho

Recommended Posts

Зравеите от скоро и аз съм гордия собственик на Rapid, по двигател и ходова част (да чукна на дърво) всичко е наред, но имам някои неща по интериора които ми липсват или са в окаяно състояние, а именно шофиорската дръжка на вратата (тази с която се затваря вратата) и копчето за халогените целият механизъм не само врътката, има и други неща но за сега това са ми болежките.

Пуснах тема в раздела КУПУВАМ но никои като че ли непродава такова нещо, затова питам ако знаете някои магазин някъде в България или някои интернет магазин (предимно са чешки такива страници) нека каже.

Предварително благодаря за съдеиствието

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....кои халогени имаш предвид :roll:( на Шкодите са им халогенни фаровете от 81 г. )допълнителни или основните фарове. Ако става въпрос за основния ключ за фаровете, намира се.

За подлакътник не мога да ти помогна ,щом и от Варна мълчат .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НА мен пък ми се счупи дръжката(лосчето) което дърпаш за да се отвори вратата :( Явно беше замръзнала ключалката и като понапънах и се счупи

Така че и аз търся неща от интериора ;) ако някой има идея да казва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НА мен пък ми се счупи дръжката(лосчето) което дърпаш за да се отвори вратата :( Явно беше замръзнала ключалката и като понапънах и се счупи

Така че и аз търся неща от интериора ;) ако някой има идея да казва

Тази дръжчица е същата с на S 105/120!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

копчето за халогените целият механизъм не само врътката, има и други неща

Ключе за халогените ново си купих от Казанлък. Звънни и провери...

За дръжката нямам идеи :!:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А кои са другите неща?

Повечето са неща които също няма да мога да намеря като уплътнения на прозорци и врати, и копче за жапката или цяла вратичка на жапката.

Също така сенници но те стават и от 120ка, тях просто не съм ги търсил още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вратичка за жабката имаме, брат ми трябва да провери дали е в ред и ако да и те устройва втора употреба за 5лв, трябва да измислим как да стигне от София до Пловдив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... ако те устройва втора употреба за 5лв, трябва да измислим как да стигне от София до Пловдив.

Ако е наред пиши едно лично съобщение и ще се уговорим как да стигне до Пловдив

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Уплътнения за прозорците и вратите наскоро имаше по магазините във Варна, но скоро не съм ходил. За вратите ги продават на метър и са същите като на S 105/120, просто ги измерваш и си взимаш дължина като за Rapid. Аз с помоща на колегите ми от Варна (за което съм им много благодарен), успях да си сменя целия интериор на рапида без кожата на тавана, но тя може да се изработи от тапицер, а и не е толкова зле изглеждаща.

Не се тревожи малко по малко ще си набавиш всичко необходимо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом са на метър ще проверя по-обстоино в Пловдив ако не намеря ще търсим помощ от Варненци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.