Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Виж тук - http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7902

П.П. Междудругото, добра идея е, ако нямаш книжка с инструкции към колата да си вземеш такава. В ЕТ струва към 15 лв и е доста полезно нещо ;) . Поздрави!

Публикувано

А колеги,и аз да попитам-анближава и смяна на маслото ( на почти 14 000км съм ) дайте акъл как да постъпвам с ЕТ,че четох какви ли не безумия ( сипано малко,не сменени филтри и т.н) а аз искам на всяка смяна да си сменям всички филтри ( горивен,маслен,въздушен и поленов) а също и какво масло,нали Шкода препоръчва Shell,ама аз не и го препоръчвам :mrgreen: Октавиа-та е 1,6 102 кс.

Публикувано

Колега,

Стига глупости! Отивай в ЕТ и сменяй там! Най-малкото си запазваш гаранцията. Да не говорим че аз сменям само там и издънката им беше че ми бяха поляли двигателя с масло но това се преживява :)

Поздрави

Публикувано

PRR,нямам и намерения да си го сменям другаде,но все пак толкоз ли е трудно една дупка да се нацели-има едни такива неща (пластмасови или метални) фуний се наричат,защо ли не ги използват? :roll:

Публикувано

Е, мърлячи има навсякъде! Дано нямаш този "късмет".

Поздрави

Публикувано

маи ште си взема кастрол MAGNATEC Diesel 5W40 B4 така като гледам маи нее лошо.А някои ползвал лие добавка ''РиМЕТ"за дизел и имали някакв ефект от нея.

Публикувано

Има доста писано по темата

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.