Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

какжо масло се слага на Oktavia 1.9 tdi /110/ks

mitkooo

Recommended Posts

Виж тук - http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7902

П.П. Междудругото, добра идея е, ако нямаш книжка с инструкции към колата да си вземеш такава. В ЕТ струва към 15 лв и е доста полезно нещо ;) . Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колеги,и аз да попитам-анближава и смяна на маслото ( на почти 14 000км съм ) дайте акъл как да постъпвам с ЕТ,че четох какви ли не безумия ( сипано малко,не сменени филтри и т.н) а аз искам на всяка смяна да си сменям всички филтри ( горивен,маслен,въздушен и поленов) а също и какво масло,нали Шкода препоръчва Shell,ама аз не и го препоръчвам :mrgreen: Октавиа-та е 1,6 102 кс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,

Стига глупости! Отивай в ЕТ и сменяй там! Най-малкото си запазваш гаранцията. Да не говорим че аз сменям само там и издънката им беше че ми бяха поляли двигателя с масло но това се преживява :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PRR,нямам и намерения да си го сменям другаде,но все пак толкоз ли е трудно една дупка да се нацели-има едни такива неща (пластмасови или метални) фуний се наричат,защо ли не ги използват? :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

маи ште си взема кастрол MAGNATEC Diesel 5W40 B4 така като гледам маи нее лошо.А някои ползвал лие добавка ''РиМЕТ"за дизел и имали някакв ефект от нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.