Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Fabia 1 тасове

TIG

Recommended Posts

Такаа. Колата още няма 6 месеца, а вече ми откраднаха 5 (пет!) таса. Веднъж 1 и днес всичките 4. Тасовете (бивши вече) може да видите на аватара ми. Мога да си взема нов комплект веднага, но просто няма смисъл да храня мангалите в тъпия ми квартал. Потърсих оригинални джанти, които да се завиват с болтовете към главината, но ЕТ ми казаха, че такива просто няма нито за Фабия, нито за Октавия.

Питам, някой сблъсквал ли се е с подобни тасове, или да се ориентирам към лети джанти? Така с черните джанти колата ми е като гола....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей големи педали са се навъдили!!!Да ги хванеш да им ги навреш някъде тасовете.Те от тоя народ ще си патим всички.каското трябва да ги покрие като щета,но не там е въпроса.Много е неприятно но трябва да се реши проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ли? На миналата кола не ми покри лайсни по вратите, защото били декоративни елементи.... Трябва ли ми бележка от полицията?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей големи педали са се навъдили!!!Да ги хванеш да им ги навреш някъде тасовете.Те от тоя народ ще си патим всички.каското трябва да ги покрие като щета,но не там е въпроса.Много е неприятно но трябва да се реши проблема.
Не вярвам каското да покрие щетата.Лошото при подобен тип кражби е,че не можеш да докажеш че са откраднати.А между другото много се крадат и декоративните решетки на бронята.Моят съвет е да се ориентираш към ляти джанти.Поздрави.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси лети джанти, но си направи (не купувай, защото не са много вариантите и се сещаш какво може да стане) секретни болтове. Ако не намериш на сносна цена боядисай джантите в някой по-светъл цвят или феролит и си свиркай. Няма смисъл да си хабиш нервите за глупости.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И защо според Вас няма да платят тасове?Кой е тоя застраховател?

Преди Време за тасове откраднати ми платиха-Интерамерикан(ВИС2) отдавна беше.Били са декоративни ако си спомням достатъчно добре от прочетеното горе от други писачи като мен тук.И какво-не покрива ли каското такива детайлчета-ЛУД СКАНДАЛ на застрахователния агент по оценка и всичко ще е ОК.На мен такива Бакшишчета ми свиха капачето на задната чистачка. м---а им......!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И защо според Вас няма да платят тасове?Кой е тоя застраховател?

Преди Време за тасове откраднати ми платиха-Интерамерикан(ВИС2) отдавна беше.Били са декоративни ако си спомням достатъчно добре от прочетеното горе от други писачи като мен тук.И какво-не покрива ли каското такива детайлчета-ЛУД СКАНДАЛ на застрахователния агент по оценка и всичко ще е ОК.На мен такива Бакшишчета ми свиха капачето на задната чистачка. м---а им......!!!

Колега,по тази логика и сам можеш да си ги свалиш и прибереш в мазето,и през 2 седмици да казваш че са откраднати.Някак не ми се вярва да има толкова прости застрахователи,но щом казваш че са ти платили подобна щета явно има. :mrgreen:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така, че не са прости не са.Но не трябва да свикват да плащат само ако ГО на отсрещната страна плати,т.е. никога от техноя джоб да не излиза нищо.Лекото скандалче ПОМАГА.По-моему ако ти свалят гумите пред блока как ще докажеш че не си ги свалил,ако откраднат колата(не дай Боже) как ще докажеш че не си си я откраднал сам?

Та по тая логика да станат тея застрахователи само събирачи на банкноти,погледнете клауза "грабеж" на яаст или цяло МПС.

ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА !!!! ВИНАГИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези които се интересуват - попитах застрахователя. Отговорът беше, че дори в общите услови си го пише - елементи, които не са твърдо закрепени не се покриват - в това число тасове, гуми, джанти и т.н. Както ми каза човека - покривали се едва ли не само странични огледала и взлом.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.