Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте имам следния проблем на Шкода Октавия 1.9ТДИ с климатроник датчика ми за външната температура показва 6 градуса и не се променя. Намерих датчика в предната броня вляво извадих го и пак показва 6 градуса. Това ме изненада и си помислих това ли е датчика. После извадих клемата на акумулатора за 10мин. сложих я и се оправи но колкото показа тогава показва и сега. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен.

Публикувано
...и се оправи но колкото показа тогава показва и сега.

...Е тогава какво разбираш под "оправи се"?

Публикувано

Имам предвид като казах че се е оправил че показа вярна температура. Сравних я с друга кола.

Публикувано

Но след като показа вярна температура 10 градуса тия градуси пак спряха да се променят.

Публикувано

Но след като показа вярна температура 10 градуса тия градуси пак спряха да се променят.

Ами пробвай с друг датчик.

Публикувано
После извадих клемата на акумулатора за 10мин. сложих я и се оправи но колкото показа тогава показва и сега.

Датчика е пасивен елемент. Не може след сваляне на захранването да си промени стойността !!!

Всъщност, така както го обясняваш излиза , че компа ти "възприема" известно време стойността на датчика и после го зае*ава. Мисля , че проблема не е в датчика .

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.