Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

няколко тъпи въпроса

maxrpm

Recommended Posts

Налага ми се смяна на спирачни цилиндърчета, по стечение на обстоятелствата имам 2 нови неоригинални за съжаление, но бяха пълни с дот4 не са били под налягане никога, но се чудя дали не са прецакани, затова искам да питам как се познават кофти гумички.

И другото което ме интересува е - някой ползвал ли е предни накладки български от първомай. Дали не дерат диска. Склонен съм да ги ползвам, но ако трябва ще отида да си взема Lucas a ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първото не мога да ти дам съвет но за накладките си вземи Лукас! Българските не стават за мен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти гумичките се познават като текне цилиндъра като лейка. Не си прави експерименти, по 2-3 лв. е комплекта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.