Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, някой занимавал ли се е с тази програма? Сега свалям версия 3.5 която е 16,45 GB, но не виждам папка за Шкода. Притеснява ме да не излезе напразно цялата работа. Намерих и някаква друга с папка за Шкода, но едвам се точи. Не че първата е кой знае колко бърза, но все пак.

Публикувано

Аз я имам инсталирана, мойта е 9 Гб общо за Шкода, Ауди, Сеат и Фолксваген, аз съм я инсталирал, но само с файловете за Ауди, така че и може да подбереш само на Шкода файловете ако е от торент. Това е по принцип ремонтна програма за автосервизи, инсталира се малко шибано на два три етапа, иначе по номера на рамата в повечето случаи ти излиза колата и това, което може да се използва е ръководството за ремонт - доста подробно е, от типа на Хайнес.

Публикувано

Aз я свалям от torrents.ru 3.50 два ъпдеита 3.51 и 3.52 и данните за шкода още 2 торента бяха та 5 и доста бързо се сваля пък и ще свалиш сваленото до момента от мен по бързо...:)))

Сиидвам и от thepiratebay.org 16 gb 3.50 ama tam nqma шкода и не съм си играл да я инсталирам навремето си играх с 2.50 маи беше и неможах да я подкарам и сега си паза нервите да пробам версията ма руснаците с шкода и ако не стане ще пробам и пиратската с vw i audi...

Публикувано

Не намирам в търсачката 3.50 и ъпдейтите? Иначе и аз дърпам 16 GB без Шкода.

Публикувано

???? трябва да ги има закачи се на искю 221182095 и ще ти дам направо линковете

Публикувано

Тръгна. :D Чудесна програма, нямам думи. :mrgreen:

Публикувано

Ааааа, не така - линкове, Фатки - искаме сичко, къв е тоя нетипичен, антиШкодаджийски егоизъм. :mrgreen:

Публикувано

В torrents.ru трябва да се регистрираш, пишеш ELSA в търсачката и теглиш версия 3.5. Файловете за Audi и VW не ти трябват. За по-бързо можеш да ги изключиш. Теглиш ъпдейта за Шкода, около 6,5 GB и действаш. Ако имаш проблеми казвай да разяснявам. :mrgreen:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.