Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с ниските обороти на Шкода Формам.

vas

Recommended Posts

Двигателя работи перфектно , но на ниски обороти гасне на всеки светофар , а иначе е много добър ... смених електрическия клапан на карбуратора , но отново гасне ... бихте ли ми предложили подходящ майстор ?

edit: The Best Forman Колега , КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На бул. Никола Мушанов / над Италианеца / има майстори , които разбират от тез карбуратори , записваш си час и ще ти излекуват колата ... аз поне до сега само там ходя и нямам забележки ... инак причините са много - от не правилна горивна смес , износена игла , запушен жигльор , скъсано платно до износен тампон под карбуратора ... ако не ти го оправят на момента , поне ще ти кажат каво да си купиш за да работи колата ;)

П.П. И пак да напомня за кирилицата !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На бул. Никола Мушанов / над Италианеца / има майстори , които разбират от тез карбуратори , записваш си час и ще ти излекуват колата ... аз поне до сега само там ходя и нямам забележки ... инак причините са много - от не правилна горивна смес , износена игла , запушен жигльор , скъсано платно до износен тампон под карбуратора ... ако не ти го оправят на момента , поне ще ти кажат каво да си купиш за да работи колата ;)

П.П. И пак да напомня за кирилицата !

Виж тук моя опит с тези хора : www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10955
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не питаш бате Мишо за идея. Със сигурност ще ти помогне. Аз на моята имам един кабел (маса) излизащ от карбуратора, който е изключен. Ако го дам на маса колата гасне веднага в ниски обороти. Може и да е към същия жигльор. А може и това да е лекарството. Не знам. Най-добре питай експерта - бате Мишо (адрес и телефон в тема Бял списък сервизи)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.