Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

За надъхване...

post-12-138453079187_thumb.jpg

Всъщност синьото си е точно синьо, не е като това, дето го гледате... :roll: :lol::lol::lol:

• Отговори 241
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

22

• bega4kata

17

• Хашек

15

• PRR

13

Най-много писали в темата

Публикувано

smile162 smile162 smile162 smile162 smile162

Публикувано
За надъхване...

[attachment=0]stikeri_09.jpg[/attachment]

Всъщност синьото си е точно синьо, не е като това, дето го гледате... :roll: :lol::lol::lol:

Не се вижда картинката :-k .

Публикувано

И аз не мога да я отворя ](*,)

Публикувано

Надявам се, както каза Миро- синьото да е истинско синьо -а не такова бебешко! :smt032

Публикувано

Супер!!! =D> Надявам се да има за всички :smt017

Публикувано
Супер!!! =D> Надявам се да има за всички :smt017

Аз пък се надявам да не стигнат - това ще значи, че събора е бил наистина многолюден smile001

Публикувано

:smt017 Готин стикер!

офъфъ - Жал ми е още да си отлепя миналогодишния :lol:

Публикувано

много яко,ще ми утива на цвета на колата

Публикувано

Що да не си напрайме и няколко знамена да ги развеем на Сокола. Знамената от мен -идеите от вас.

Моето предложение е нещо такова с размери 50/120

011098586-big.jpg

Публикувано
:smt017 Готин стикер!

офъфъ - Жал ми е още да си отлепя миналогодишния :lol:

Гога, не е нужно да го махаш! Ще трупаш стикери. Дано да напълня цялото стъкло на всичките ми Шкоди!!!

Що да не си напрайме и няколко знамена да ги развеем на Сокола. Знамената от мен -идеите от вас.

011098586-big.jpg

Аз предлагам да има вкючен и трибагреника по някакъв начин и може би нова темичка! Идеята ми харесва. И флага да е голям smile152

Публикувано

011098586-big.jpg

:smt017

Публикувано

A едно такова?

post-203-13845307924_thumb.jpg

Публикувано
A едно такова?

Идеята е много хубава но е малко незаконна

справка ЗАКОН за държавния печат и националното знаме

Недопустимо е използването на националното знаме за фирмена реклама.

Публикувано

Не съм юрист, но и това не е реклама. Както и да е. Може пък и да си прав smile159

Публикувано

В крайна сметка може и двете знамена едно до друго!

Публикувано
В крайна сметка може и двете знамена едно до друго!

:smt017 smile159

Публикувано

Според мен националното знаме не трябва да се променя и него ще го боднем някъде до знамената на шкода клуба. В материалите от Докси и от ЕТ повечето знамена сякаш са бели , но не съм се заглеждал с подробности. Има още малко време да избистрим модела и на който се спрем - той ще е.

Публикувано

аз лично се надявам да домъкна изгнилите кокъли на синия звяр, но всичко зависи от това как ще почивам,че то в хотелския бизнес нещо са скарани с почивните и празнични дни, но това е друга тема на разовор.относно трикольора съм за.

Публикувано

Като "специално издание" на събора ще се предлага стикер от Соколски 2007г., който срещу две левчета всеки ще може да си закупи.

Ето го и него:

post-12-138453080338_thumb.jpg

Публикувано
За надъхване...

post-2864-138453066644_thumb.jpg

post-24-138453080447_thumb.jpg

post-24-138453080451_thumb.jpg

post-24-138453080454_thumb.jpg

Придържал съм се към вече утвърденото миналата г. "запазено лого" на събора, а също и към двуцветната схема, за да да се запази цената непроменена.

Миро, ако остане синия вариант, кажи на печатницата да използват цвят "Pantone Reflex Blue" или дори още по-тъмносин пантон, иначе по-светъл син цвят ще се "бие" със зеления. Ако пък се спрете на друг вариант веднага мога да изпратя съответния оригинален файл, подходящ за печат.

Поздрави!

post-24-138453080343_thumb.jpg

Публикувано

Мерси, Митак! Те вече стикерите са отпечатани, но пък за следващите 10 години дизайнът е готов! :lol::lol::lol:

Поздрави

Публикувано

Е, дано да са станали хубави - ако ми беше споменал за "синята идея" по-рано, щях да се включа със съветите навреме... напоследък нямам възможност да следя подробно форума, та съм пропуснал развитието на тази тема през последната седмица. Съжалявам, че освен с идеята не можах да се включа по-рано и в реализацията, обаче както вече споменах имах проблеми с домашната техника, а служебната ми е забранено да ползвам за външни проекти.

Поздрави!

Публикувано

Привет от Горна Оряховица ! От скоро започнах да влизам във форума и сигурно ще прескоча до Соколския Манастир :) Само малко не ми е ясно с нощувките как седят работите . Ако може да поясните ще съм ви благодарен :-k

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.