Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

mery_jery и всички останали колеги именяци от вчера, да ви е честит празника на патерица, да ви се свети името, да сте живи и здрави и да илядите. smile027 Хубава среща се е получила, браво, мерси за снимките. :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

VALDO , тоз ресторант си го заплювам и кат дойда в Бургас да знаиш там ша ма водиш. Предполагам има и рибни изгъ...... дет много харесвам. Шкодко много щастлив , най накрая Ви засече. Дано стане наесен част от бургаската група. :smt017 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kво разправяш!Има едни сетове със суши, дето ти го дават в цял дървен кораб!Мания!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз да кажа,че се надявам вече да съм част от бургаската група,защото вече съм приет студент там. smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честито :) Мисли сега къде ще ни водиш да го полеем :smt032

А някой ходи ли на ретро парада в несебър днеска ?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги, скоро не сме се събирали Бургаската секта към Шкодаджийската религия, да вземем да организираме нещо за другата седмица за празника 6 септември. ДА му пийнем по едно газирано, да му омааме по едно две Люти Шкембета...

Че още месец два и ще закриваме сезон 2009, и ще пращаме курортистите да си одят по провинцията

(изказах се така на базата на една мисъл на Хемингуей -"Всичко, което е далече от морето е провинция...")

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТРОИМ КАПИТАЛИЗМА

давайте да се съберем на нащо си място в морската градина, докато и там не са построили нещо...

(ах nicolas, архитектите са виновни за всичко, ама колега си и не върви да ти тегля една дълга бургаска с много букви)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(ах nicolas, архитектите са виновни за всичко, ама колега си и не върви да ти тегля една дълга бургаска с много букви)

Мноо ясно че те са виновни, кой казал, че не са??

Определение за архитект: Не достатъчно мъж да бъде инженер, и не достатъчно педерас за да бъде дизайнер!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

014508635-big.jpg

Поигра си малко със симулатора за да разбера как ще изглежда новият супърб като БАКШИШ

защото никъде по каталозите го няма в жълто

е не чак толкова грозно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile191 smile190 , ама по ше ми хареса моята Фела да зема да я пръсна в черен мат. Тва нещо ми изглежда като друга кола. Отврат. И пак smile191 smile190

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.