Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

А защо този път не отпрашим някъде извън града? Времето ще е хубаво (надявам се). Едно ббкю на някоя полянка няма да е зле. Въртят ми се в главата Отманли, Бегликташ. Какво мислите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо,ако си със лаптоп,моля те вземи го да свалим малко снимки от събора на флашка ;]

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо този път не отпрашим някъде извън града? Времето ще е хубаво (надявам се). Едно ббкю на някоя полянка няма да е зле. Въртят ми се в главата Отманли, Бегликташ. Какво мислите?

Ще го направим и това по нататък, лятото е пред нас smile159

А и трябва по голяма подготовка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее Nicolas, стига де 4 то висше, къде ме прати, не съм чак толкова издухан smile091

Първото ми образование е Инженерна Физика в Софийския (университет не затвор), Второто е финанси, счетоводство и контрол, в Бургаския. Така че на практика имам само две дипломи. Сега ми отговориха от университета в Хановер че имат свободно място за PhD, там ще пиша докторска дисертация, но това е научна степен и не се счита за отделно образование. Докторантурата просто ти отваря много врати, за работа и то в научните среди. Голямата ми мечта е да стана университетски преподавател, ( и да си взема супърб комби).

Освен това Имам 3 специализации в чужбина (Виена 2000г, Шотландия 2004г, и Цвикау - Германия 2006г.), но те са между 4 и 9 месеца и се водят към основния курс на следването не се броят за висше, но ти дават допълнителна специалност към дипломата.

018850972.jpg

018851069.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да се похваля, наскоро направих юбилей - 50 000 километра без нито един проблем било то от техническо естество или банални неща като например палене през зимата smile126

поклон пред нашата любима марка :smt017 Близо 3 години ми служи вярно и нито веднъж не ме е предала !!!

шкодето го взех на 9 август 2007 и до 16 май 2010 са точно 2 години 9 месеца и 7 дни, сумарно 1011 дни, и средно аритметично всеки божи ден съм навъртал малко над 49 километра.

лошата новина е, че в ляво от километража ми светна и ключето, което показва че пак ще се сменят масла ](*,)

018850947.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за дипломите и километрите,ама големо едене!Бахти и китайското!!! smile004 smile092

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за дипломите и километрите,ама големо едене!Бахти и китайското!!! smile004 smile092

Ми то китайски кръчми бол. Може да повторим, ама в друга кръчма. Вече на открито :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи и тука де, :mrgreen: очертават ми се три седмици по Бургаско таз година. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aaaa не!Казах ви къде сме лятото! \:D/

... и цацата е риба smile091 , ама като е топла!

Само козвай дата и се уговори с времето, че да не стане като в неделя! smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.