Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бургаски срещи! Бургаски вечери!

VALDO

Recommended Posts

• Отговори 1.8k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

375

• Нептун

232

• skodko

181

• PRO

123

Най-много писали в темата

Ще го оставим за някоя друга седмица!

smile188 Ако го оставите за юни ще има и софийско присъствие на варненско-бургаската среща smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти положение, сега ще ми намерят работа на лозето. А дано юни строим шкодите някъде по морето, че ми се яде цаца с бира. smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти положение, сега ще ми намерят работа на лозето. А дано юни строим шкодите някъде по морето, че ми се яде цаца с бира. smile159

Дам,може някъде по средата на вн и бс :) например обзор или ако вие писнало там другаде ,но на мене немисе чака юни месец :) Ако сте свободни, другата по-другата седмица ..

smile159 ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

eей утре няма ли среща бе smile166 аз ще имам една почивна неделя и няма да се състои нищо smile009 Късмета не е с мен smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси и жегата!Шкембето минава за есента! smile127

Бирена среща : 7.06.2009г.- 17:00 ч. в р-т "АВЕНЮ"(до Техномаркет)

П>С> Да не забравите да гласувате!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е , стига бе !

На 6 и 7 съм в София , а там няма да има среща. Ще Ви отърва и вас! Не мое да съм такъв карък. Отървам и дефилето в Евксиновград. Мъкаааааааааааааааааааа .... smile164 smile176

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕ аз тъкмо викам ,ще ви видя в неделя....ама....в 5 часа....хораа....трябва да се прибирам на Софията....айде по-раноооо! Моляяяя виии ! Валдо...айде да е към обед ?? smile163 smile163 smile163 smile189 smile189

Искам да ви видя ...ама с този късен час.. ??? ще трябва да пътувам през нощта! :( на фаровете на онези бързите самолети.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А един сливенчанин ще приемете ли на срещата smile049

Здравей колега! :).Много се радваме че ще се присъединиш към нашета сбирка,а знаеш ли къде се намира техномаркета ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А един сливенчанин ще приемете ли на срещата smile049

Здравей колега! :).Много се радваме че ще се присъединиш към нашета сбирка,а знаеш ли къде се намира техномаркета ?

М да знам го каде се намира ,даже и ресторанта го знам :smt030

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хох ,току що се връщам от плаж,ся се изкъпвам гримирвам и бегам на там,после на прахосмукачка,и накрая на едно тайно място в 17ч. smile001 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.