Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Днес, въпреки бруталните /според мен/, температури, отново се получи доста добра среща, с готини колеги и мнооого сладки приказки и смях... :)

Някои - Гената, Иво и сие., обичайните заподозрени, не се стърпяха, да разглобят една Фабия, други се учиха, как се управлява "бръснарски стол" със задвижване на тролейбус - в ролята Yamaha Madjesty 400i, трети - моя милост, Ицо и други чревоугодници, коментирахме качествата и количествения капацитет, на донесената и презентирана от Ицо, пушилня за мръвки :)

Всички дружно, укорително клатехме глави, след като стана ясно, че на Събор Рожен 2015, на Явката са му продали Алкохолна Бира, но - явно контролът от страна на властите, е бил занижен, за сметка на настроението на гостите на Събора!

Някои колеги, тръгнаха по-рано, други останаха след мен, но на НИМ е така - весело, приятно, интересно и доволно посетено!

Благодаря Ви приятели, за хубавия следобед!

П.С. Този път, нямахме Форумен фотограф /или по-скоро имахме, но бе слънчасал, пък и май нямаше апаратура - може и тя да е била слънчасала/...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

,....

П.С. Този път, нямахме Форумен фотограф /или по-скоро имахме, но бе слънчасал, пък и май нямаше апаратура - може и тя да е била слънчасала/...

Ааа не с лошо :P има си всичко ,само малко търпение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички дружно, укорително клатехме глави, след като стана ясно, че на Събор Рожен 2015, на Явката са му продали Алкохолна Бира, но - явно контролът от страна на властите, е бил занижен, за сметка на настроението на гостите на Събора!

Кой е казал такова нещо?! Това са долни инсинуации и предизборни компромати :P

П.П. Форумният фотограф не знам дали е слънчасал, ама аз издигам кандидатурата ти за форумен летописец - то от един юрист по-сладкодумен може да е само някой журналист евентуално (Марто mRt, приеми го това с усмивка и намигване).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давам си заявка за следващата среща за присъствие, плащане на членски внос и давам поръчка за стикер външен  :fiu:  а и ако някой помогне да си го залепя, ще го почерпя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на работа и ще пропусна, освен ако не свършим в Събота, но като го знам таблото и какво трябва да се случи, ми се вижда леко невероятно за 1 ден ...

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От около 1-2 седмици има сложени знаци забранено влизането на отбивките за НИМ. Миналата седмица стояха и полицаи там да пазят. Тази седмица не стоят, но знаците ги има. Минах с колелото от там и не видях да се случва нещо. Има паркирани коли, хора се разхождат пеша или с колелета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От около 1-2 седмици има сложени знаци забранено влизането на отбивките за НИМ. Миналата седмица стояха и полицаи там да пазят. Тази седмица не стоят, но знаците ги има. Минах с колелото от там и не видях да се случва нещо. Има паркирани коли, хора се разхождат пеша или с колелета.

Знак няма, ако влезеш от тук:

post-6282-0-07857000-1438345382_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От около 1-2 седмици има сложени знаци забранено влизането на отбивките за НИМ.

Някои чиновници си оправдават заплатите по доста идиотски начин.

Ако идвам от изток, дали има ляв завой по "Витошко лале"?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички го правят там този ляв завой.

На много места в този участък линията е прекъсната точно с цел левия завой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои чиновници си оправдават заплатите по доста идиотски начин.

Ако идвам от изток, дали има ляв завой по "Витошко лале"?

Имаш, съвсем легално, двойна прекъсната линия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завиждам ви благородно. Този и следващите 2 уикенда ще съм на работа и ще пропусна и 2-те срещи.  :doubledown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се канех да идвам, обаче намерих едни бири в хладилника и сега ми трябва шофьор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се канех да идвам, обаче намерих едни бири в хладилника и сега ми трябва шофьор.

Ами ако не те е страх жена да те вози, предлагам услугите си  :running:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, и аз мога да те взема, ако искаш. Имаш ми телефона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице, понеже сме почти съседи, може и аз да те забърша. Свиркай, ако решиш. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, я камък-ножица-хартия за да решим.

Шегувам се, Гогата е най-близо и пИчели

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прясна информация: забранителните табели на входовете за към паркинга на НИМ ги няма вече

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те по едно време този знак го бяха преместили на еднопосочната към детелината на България. За всичките може би 10 пъти, в които минах оттам въпреки знака, имаше ченгета 3 пъти и така и не ми обърнаха внимание... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Зависи как ще протече тази вечер, може и аз да мина  :D

Редактирано от axel
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.