Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Ще гледам и аз да се докарам - колко да вържем карето 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала , много свежо се получи! Аз бързах да я преобуя с готините джанти, а сега , като огледах колите, 15ките започнаха да ми малеят.. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Саше, аз също бях с 15ки, при това ожулени на смърт

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеци по-късно...

Тази седмица се пада първа неделя от месеца, съответно е време да се организираме за НИМ от 14:00ч. Има ли желаещи да пием по кафе? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Izolini написа:

Ако ме пусне жената ще мина.

Влез в 21 -ви век и си купи прахосмукачка робот ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, The Best Forman написа:

Влез в 21 -ви век и си купи прахосмукачка робот ;)

Къде е удоволствието да обикаляш из къщата с прахосмукачка в едната ръка и бира в другата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, Izolini написа:

Къде е удоволствието да обикаляш из къщата с прахосмукачка в едната ръка и бира в другата?

Колкото и песимистично да звучи - не от всеки софийски мустак става Фреди Меркюри ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късно писахте, вече бях решил да пътувам и ще се прибера по-късно в Неделя, така че и този месец пропускам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 19 часа, Izolini написа:

Прахосмукачката робот, за която ти писа Гената, чисти сама :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4.07.2024 г. at 14:38, Izolini написа:

Ице , оня ден бях на обучение за работа с до 1000V. Не може да се смесва работата с удоволствието , иначе трябва прахосмукачката да е на 12V , вече не сме във времето на Freddy Mercury ... :P По темата - звънни ми в 13ч , да ме преслушаш и ще дойда .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, maxrpm написа:

Не може да се смесва работата с удоволствието

Възможно е и това е най-добрия вариант. Работата да ти доставя удоволствие. Или хобито да ти е работа, също.

преди 8 минути, maxrpm написа:

иначе трябва прахосмукачката да е на 12V , вече не сме във времето на Freddy Mercury ... :P

Да виждаш да се размята кабел от прахосмукачката на Фреди? ;)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, joro-120L написа:

Възможно е и това е най-добрия вариант. Работата да ти доставя удоволствие. Или хобито да ти е работа, също.

Да виждаш да се размята кабел от прахосмукачката на Фреди? ;)

Навремето беше така , хобито ми от малък ми стана работа и ми беше кеф, но след 12 год , леко започна да ми писва , не че се оплаквам, де...  А за кабела , има едни аварийни Led крушки , дето като са в фасунга, се зареждат , а ако ги хванеш в ръка светват , та нищо не се знае :P

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятна среща се получи. Дори имахме прилична сянка :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

На рожден ден съм на баба ми в Неделя, ако успея , ще се класирам към 15:30 най - рано. Зависи кога ще свърши цялата фамилна вакханалия. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

преди 12 минути, C2H5OH написа:

Съжалявам, че пак не ви уцелих. Нищо. Някой ден....

Другата Неделя е датата за Пловдив, ако си още в бг и има среща там , заповядай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, maxrpm написа:

Другата Неделя е датата за Пловдив, ако си още в бг и има среща там , заповядай.

Няма да мога за съжаление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Утре се пада 1-ва Неделя на месеца, но като ви гледам ентусиазма, май няма да я бъде срещата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.