Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Преди 1 час, The Best Forman написа:

Ше ти замръзнат .. камичетата , остави за другата пролет ;)

Или да направим сбирката при Юли - хем ще се видим, хем бетона ще му отлеем по-бързо....че да не му мръзнат камичетата 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, Logrus написа:

Или да направим сбирката при Юли - хем ще се видим, хем бетона ще му отлеем по-бързо....че да не му мръзнат камичетата 😂

Къ мислиш ше си даде .. лопатата да му я пипаме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, The Best Forman написа:

Къ мислиш ше си даде .. лопатата да му я пипаме :)

Ша си носим лопати бре, нема му амортизираме неговата я 😉 Па може и втора да взема - да има на к'во да се подпираш 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, PRR написа:

Мен ми е неудобно да се подпирам на две лопати

Пепи, винаги можеш да се облегнеш на багера, там контактната площ е несъизмеримо по-голяма от тази на лопатата и е по-удобно да се работи, така де, да се почива.😀

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ама зад багера можем да се скрием четирима - за каре белот, а зад лопатата само Гената 😂

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че ти кога за последен път видя нЕкой да се крие? То някак си е легализирано почиването в работно време!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

Че ти кога за последен път видя нЕкой да се крие? То някак си е легализирано почиването в работно време!

Ми то старите Ора са го казалЕ:

"Ако случайно ти дойде отвътре напън да работиш, седни и си почини. Ше ти мине."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много доброволци да държат лопата бре. Благодаря момчета. Сега ако има такива, които искат да държат една Husqvarna 450 и една дълга Fiskars, ще взема да си купя билет за Хавай, да си почивам. Па вие ще пращате снимки какво и как държите :P 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си казАл, не сме дошле 😉 Ама нема да има Хаваи за теб - без контрол и мъдри наставления от ръководното тяло работата не върви. А и после ще можеш да са фалиш: "Под мое наблюдение, постоянен контрол и навреме дадени инструкции - гле'йте къв битон отляха тея серсеми, па що дЪрва нарезаха, па и двор, кат' на оная, Елито, енгелийската краличка направИха." 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая неделя като първа за Ноември , някой ще се качи ли до НИМ.

Аз мисля да се метна за 1 кафе :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Носи си дъждобран, времето ще се разваля в Неделя. Аз засега не мога да потвърдя, иначе желание не ми липсва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, ghost_rider написа:

Носи си дъждобран, времето ще се разваля в Неделя. Аз засега не мога да потвърдя, иначе желание не ми липсва.

Еми има 2 вариянта или че вАли или не :D ако вали ще абортираме тази мисия :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жената ми, ми пусна "неустоима" оферта - да я оставя с децата в Мол България, докато съм на НИМ. Сега мисля, дали полет с балон над Кападокия, не би ми излязъл по-евтино 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, ghost_rider написа:

Жената ми, ми пусна "неустоима" оферта - да я оставя с децата в Мол България, докато съм на НИМ. Сега мисля, дали полет с балон над Кападокия, не би ми излязъл по-евтино 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, ghost_rider написа:

Абе , призвъни ми , да ме събудиш , да видим с вас ли ще дойда или с моята .... 0887507369

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, ghost_rider написа:

Тей кат станИ 🥲

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове , има тату експо в НДК, днес съм го изтървал, без да искам. Утре трябва да отида! Сори ...  цяла година го чакам.. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.