Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

Доглеждам квалификацията на Ф1 и паля към НИМ. Ако няма още един червен флаг ще съм към 14:10 на паркинга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятна среща :) А аз, въпреки поредния червен флаг по време на квалификацията, се класирах с под академичното закъснение от 15 мин :)

Утре ще кача и някоя снимка, че сега има F1 .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Тази неделя няма да бъде първата от месеца. Но ще си направим среща на НИМ, отново в 14:00ч., за да закрием клубната година и всеки, който е заявил календар с получаване на НИМ, да може да си вземе бройката. Ще се радвам да се съберем, да изпием по кафе/чай и да си побъбрим :)

• Благодаря 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Mishelle написа:

Тази неделя няма да бъде първата от месеца. Но ще си направим среща на НИМ, отново в 14:00ч., за да закрием клубната година и всеки, който е заявил календар с получаване на НИМ, да може да си вземе бройката. Ще се радвам да се съберем, да изпием по кафе/чай и да си побъбрим :)

Аз кат съм заръчал Дедо КоУеда да ми го донесе , ще туриш бела брада и червена шапка с пискюл поне ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, C2H5OH написа:

Жалко че пак ви изпускам. Все ше ви уцеля някой ден.

Никво планиране нЕма при теб! Ще се оплача на брато ти довечера ..., ако и той не се покрие като тебЕ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, The Best Forman написа:

Аз кат съм заръчал Дедо КоУеда да ми го донесе , ще туриш бела брада и червена шапка с пискюл поне ?

Брада точно в момента имам доста. Ама е само побеляла. Инак ще се опитам да си набавя шапка с пискюл. И звънче ще й сложа, да си дрънкаш на него :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще гледам да щипна от работа и да дойда и аз за малко, ако ли не ще се видим догодина 🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чаво, ще се радвам да се видим. Но ако не успееш да минеш, би било супер да упълномощиш някое другарче, с което после да се видите и да ти даде двата календара. Че мен после няма да ме има, забягвам чак до началото на януари, т.е. пиши ме бЕгал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще се радвам да се видим, но ако не успея ги дай на дъртия зъбар - него лесно ще го докопам после 😁 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, PRR написа:

Никво планиране нЕма при теб! Ще се оплача на брато ти довечера ..., ако и той не се покрие като тебЕ! 

Е той поне няма да се изложи като менЕ 😄

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, C2H5OH написа:

Е той поне няма да се изложи като менЕ 😄

Същия 'кат тебе! И той не се появи, а обеща. Несериозници 😛 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 12.12.2024 г. at 21:54, PRR написа:

Същия 'кат тебе! И той не се появи, а обеща. Несериозници 😛 

Обеща за другия път. Поне така ми каза де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 20 часа, C2H5OH написа:

Обеща за другия път. Поне така ми каза де.

То, ако разчитам на неговите обещания ... 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава беше, ама и студена беше. Догодина пак, ама този път ще се въоража с гореща напитка :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

Хубава беше, ама и студена беше. Догодина пак, ама този път ще се въоража с гореща напитка :)

Потвърждавам, Пепи, наистина ти беше много студено.😃

20241215_143403.thumb.jpg.1f3487253ac40a767f6c42c8f4a505c3.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готините хора винаги са предпоставка за готина среща. Студ имаше, вярно е, но пък беше яко да се видим, приказката вървеше без прекъсване. Абе беше си един адски приятен неделен следобед. Та да благодаря на всички, които отделиха от времето си и дойдоха да се видим и да закрием клубния сезон на НИМ за тази година.

Благодаря и на @B.Petkov, който за пореден път се вдигна от Плевен, за да закрие с нас клубната година. Респект за желанието, отделените време и средства :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само Дядо Коледа не дойде , но изпрати една червена електрическа шейна да си се врътка безшумно на паркинга :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16.12.2024 г. at 10:13, РусенскоВарено написа:

Потвърждавам, Пепи, наистина ти беше много студено.😃

20241215_143403.thumb.jpg.1f3487253ac40a767f6c42c8f4a505c3.jpg

Ей като някой застаряващ сър съм излезнал 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.