Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

преди 38 минути, Miri написа:

Ей като някой застаряващ сър съм излезнал 🤣

Супер си излязъл, на всички снимки.🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Никой не пише, ама утре е първа Неделя..., само казвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То още сме новогодишни ... Аз е малко вероятно да успея да се класирам. Не казвам на 100%, че ще пропусна, но е доста вероятно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвайте, ако се ще има първа неделя, идвам. Пък и ако ще се виждаме, ако донесе някой и табела за регистрационния номер, да открием новата годината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4.01.2025 г. at 23:43, sando2 написа:

Казвайте, ако се ще има първа неделя, идвам. Пък и ако ще се виждаме, ако донесе някой и табела за регистрационния номер, да открием новата годината.

Табли има и ще нося на следващата среща. Въпроса е, че след като учениците са ваканция на 2-ри и 3-ти януари, много хора като мен си пуснаха отпуска до 5-ти и реално не бяхме налични в София. Та откриването на годината ще се отложи явно за следващата среща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.