Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

сбирката беше чук \:D/

снимки, тамън 30 на брой

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещата=супер!!!

Благодаря на IDA за помоща по смяната на датчика на спирачката.

Беше вятърничева (имам впредвид вятъра ;)) срещичка, ама пак си беше много готино.

Айде до другия път smile027 !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, срещата ви е била страхотна. Следващия път ще гледам да се запиша и аз. А до тогава ще завиждам... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Tрябва ми някой да ми услужи с превоз в неделя, примерно от бул. Булгария някъде.

Също имам ключ за свещи и уред за компресия, ако някой иска да я премери, да казва да го взема. Проблема е, че мери само до 10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На нас графика събота и неделя ще ни е адски натоварен и не съм сигурна дали ще успеем да минем до НИМ. Ще направя всичко възможно да дойдем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tрябва ми някой да ми услужи с превоз в неделя, примерно от бул. Булгария някъде.

Също имам ключ за свещи и уред за компресия, ако някой иска да я премери, да казва да го взема. Проблема е, че мери само до 10

Ще идвам в неделя, така че мога да те подбера пък после може да премерим компресията на фелата... или на пежото, зависи с кое реша да дойда, ама то май е над 10 ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен ми се разсъхна едно ходене до хисаря, тъй че в неделя ще присъствам.

ако икаш пиши от къде и в колко да те взема smile056

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На нас графика събота и неделя ще ни е адски натоварен и не съм сигурна дали ще успеем да минем до НИМ. Ще направя всичко възможно да дойдем!

Много ще се радвам да дойдеш

@krankenstein ти си пич на теб ще ти го премеря

Ние с KiP мислим да сме там в 13:50. Най - добре е чакайте ни до 13:55 и тръгвайте, тъй като има някакъв шанс да ходим и с фелата, но ако не е готова за път 13:50 ще сме на бълтгария и гоце делчев - спирката на 64 посока бояна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали някой ще си носи инструментите :oops:

Искам да сменя волана, но нямам големи камъни за гeдорeтo.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, наистина хубава среща. И доста слънчева, даже успях да изгоря на тениска - като тракторист smile092.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

колеги, тази седмица се пада 3та за месеца съответно трябва да има сбирка.

обаче има и старт от формула 1 от 15:00 тъй че ще помоля ако не ви е проблем да изместим срещата с един час по-рано (13:00). ако ли пък не ще поседя 30 мин и ще си ходя :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами има и трети вариант .... Биричка на НИМ и след това F1 в OMV-то ...

Ама ще потвърдя чак петък-събота, че отсега ми е трудно да планирам задачките ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм фен да дойда да се запозная с вас, но незнам мойте жени как ще ме наредят, че само ми намират работа от днес за утре. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая седмица ще има ли разбирачи :) да ми монтират фаворитовото делко на рапид-а ?

ПП. Тая седмица има драг състезание на писта Лесново. Май ще ходя да гледам на Мартин (Tyny) корсичката и след състезанието ще намина през НИМ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз ще ти го монтирам и ще ти настроим и запалването със стробоскопа. А ти преработил ли си авансовата плочка?

Едит: Виж си личните и кажи става ли това което съм предложил?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В колко часа утре - 13 или 14? Че гледам, Борето е споменал за 13 нещо :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.