Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

[София - НИМ 14ч.] Всяка първа неделя от месеца

gogata

Recommended Posts

е и аз най-вероятно ще съм за малко...

от 2 явно ще е сбирката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вали - на ОМВ ли директно? трябва да мина набързо, да си взема лентите за под номерата и още нещо smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля също да дойда, но ми трябва малко smile012.Понеже ще ми е за първи път, незнам къде точно да дойда :oops: ?

Гледам тука на BGmaps, че от пътния възел за Бояна трябва да хвана едно пътче успоредно на околовръсното в посока на запад.По спомен там някъде имаше табелка за НИМ на дясно.Бих бил благодарен на някой, ако ме упъти по-някакъв начин.

Малко се чуствам неудобно, все едно живея от вчера вСофия, ама НИМ съм го разлеждал още когато беше на съдебната палата :oops: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да нагоре по България зелена (като на бега4ката, имам в предвид нюанса на зеленото) О2 -Са 6579 АБ, малко ми е олупен предия номер и АВ изглежда като АГ :D.Къде предлагаш да се срещнем? А добре малко след Гоцето ще спра.Само кажи към колко часа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13:50 часа? Спри ако можеш на България веднага щом пресечеш Гоце Делчев. Вдясно на България има автобусна спирка там. Аз ще завия от Гоце Делчев вдясно по България. Мойта е СА 5542 ВС, тъмно сива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13:50 часа? Спри ако можеш на България веднага щом пресечеш Гоце Делчев. Вдясно на България има автобусна спирка там. Аз ще завия от Гоце Делчев вдясно по България. Мойта е СА 5542 ВС, тъмно сива.

Доколкото разбирам, в посока бояна ще се чакаме?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се извинявам, че пропуснах, ама ми изникнаха непредвидени неща за вършене smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм доволен :D запознах се с доста хора.Постарах се да запомня всички, но ако не съм успял не е нарочно smile004 .Обзаведох се със клубен стикер и ленти за номерата.

Единствено, времето беше малко кофти, заваля около 5-6 пъти поради това бяхме в OMV и само влизахме,и излизахме на вън. Но това са божи работи независещи от нас ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние бяхме за много малко на срещата. Времето беше достатъчно, за да покажа "летните" си гуми "Made In Československo". След това Борето ни заведе на едно място с много телевизори и кола над главите на барманите. Там гледахме F1.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама пък беше готино, нали :-k

за следващия път ще бъдем още по-тематични, да си личи повече че сме фенове :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък закъснях.. ужасно закъснях.. и изтървах (ужасно изтървах?? :mrgreen: ) да ви почерпя вас давамата..

и кое е това място?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние бяхме за много малко на срещата. Времето беше достатъчно, за да покажа "летните" си гуми "Made In Československo". След това Борето ни заведе на едно място с много телевизори и кола над главите на барманите. Там гледахме F1.

O, чудесно значи пак са го отворили това място :smt017 Аз пък май ви докарах дъжда и добре, че си тръгнахме с pepi почти веднага, та да си го отнесем с нас ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A ти защо си тръгна момче ? Аз после завъртях и пак дойдих горе, като пристигайки на бояна, господ помогна да не шибна колегата sii заради мократа настилка :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дени, мерси за почерпката.

Интересно ми е Rapid дали сглоби Rapid-a! :mrgreen: И как е с другото делко ;)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A ти защо си тръгна момче ? Аз после завъртях и пак дойдих горе, като пристигайки на бояна, господ помогна да не шибна колегата sii заради мократа настилка :oops:

Заради формулата, Тhunderbolt не ми спомена, че ще ни води да гледаме колективно smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.