Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Чудим се за някакво събиране да направим събота (11.07.09), за сега сме аз и Дончо ако някои друг иска да доиде нека пише че да знаем дали да го чакаме.

Уговорката е за 14:00 на Стадион 9ти септември както обикновенно.

Публикувано

Точно този уикенд ще ходя до Казанлък и няма да мога да дойда. Много ми се искаше да се видим. :(

Публикувано
Точно този уикенд ще ходя до Казанлък и няма да мога да дойда. Много ми се искаше да се видим. :(

Не е края на света живот и здраве може и другата седмица да се видим.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте. Искам да предложа една срещичка за неделя 09.08. Използвам темата на колегата, за да не пускам нова. Какво мислите?

Публикувано

Аз съм навит даже си говорихме със Дончо онзи ден за днякаква съботно неделна среща. Даже орхан имаше предложение за Павел Баня.

Ще се раззваня по телефоните и на другите и ще пиша пак тук.

Публикувано

Чудесно Дани, само че да ви предопредя, че аз съм на работа в събота. Ако всички сте съгласни за неделя... smile027

Публикувано

Аз пък в през целия уикенд съм на работа ](*,) ](*,) .

Публикувано

Момчета има ли някакво развитие? Утре ще се срещаме ли? smile027

Публикувано

Незнам колко човека ще сме но ще има среща и направо да си уговарям е и час примерно към 14:00 на стадиона.

Публикувано

А малко едит на темата може ли, че сега ми направи впечатление, че заглавието и се отнася за Юли месец - 11.07.09? :? То не мина ли тоя месец? :mrgreen: ИмА ли вчера или днес Шкода Пловдив среща, да се изям от яд, че два дена бях на Брестник и я изпуснах? ](*,) Нещо августовско нема ли да има при вас, и понеже сега пак съм в петък, събота и неделя, съответно 14-ти, 15-ти и 16-ти 08. (август), на ПД, не може ли тогава за тогава някаква организация, та да се доредя и да ви уважа . smile027

Поздрави.

Публикувано

Ще измислим нещо, ще развъртя телефоните да се чуя с другите и ще напиша една нова тема направо, или ще ти пиша какъв е резултатът.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.