Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

попадна ми ключ от AUDI, дали може да се обучи да работи със стандартната аларма която слагат в ЕТ - VEGA?

колата има и комфорт модул

post-2211-13845310318_thumb.jpg

post-2211-138453103185_thumb.jpg

Публикувано

:-k Туй няква стратегия ли е?

Сваляш мацките и обещаваш да ги возих в R8,пък го качваш в Skoda!

Публикувано

ако ми отговориш, как точно твоя отговор се вписва в темата и по какво различава от СПАМ, и аз ще ти отговоря

smile150 smile150 smile150

Публикувано

Ето ти телефона на доста, доста свестен Младеж - 0899183108 Юлиян.

Обади му се и го попитй директно за какво иде реч - ако може да се направи - това е човека ;)

ПП Само да те предупредя - работи в Перник, до Съдебната палата.

Не разбрах от къде си, т.к. не ти е попълнен Профила smile021

Публикувано
попадна ми ключ от AUDI, дали може да се обучи да работи със стандартната аларма която слагат в ЕТ - VEGA?

колата има и комфорт модул

почти съм сигурен, че може. имаше един колега във vw-форума, който се занимаваше с такива неща, но не мога да открия темата. и наистина има значение откъде си - ще те насочим по-лесно smile159

Публикувано

Щом си от София - дрънни едно телефонче на Юли - работи и в Събота - ей го къде е Перник - утре за 20мин си там ;)

Публикувано

И моя ключ за Октавията е подобен. :-k

Публикувано

Ся остава да кажеш за мацките! smile021

Публикувано

Аз питах в ЕТ-Варна дали могат да ми направят и обучат сгъваем ключ,тъй като моя е обикновен(при условие че имам и табелката с номерчето),те ми казаха че не може да стане.Общо взето за каквото и да съм ги търсил резултата е нулев.

Публикувано

и аз съм ги питал... но не го правят те ключа, а в Чехия, а те не предлагат вече такава услуга за О1

иначе всичко е възможно, само желание да има човек... smile159

Публикувано
Ся остава да кажеш за мацките! smile021

няма мацки вече за мене...хвана ме една и не ме пуска smile168

а пак мене много ме кефи сгъваемия ключ, за тва искам да си имам smile159

Публикувано

Аз бях челя някъде за това момче в Перник, за около 30-40 лв се правели , просто ти премества алармата от сегашното дистанционно в другото и кюча е ясен... :)

Публикувано

това и аз го мога, исках по-културно решение, но ако не стане, здраве да е :)

Публикувано

За кво ше загрозяваш шкодичката с тия олимпийски кръгове?

Публикувано

то ако стане номера, аз ще ги изчегъртам и ще сложа SKODA лого smile168

Публикувано

хахахахахахахах! :smt017

Публикувано
Аз бях челя някъде за това момче в Перник, за около 30-40 лв се правели , просто ти премества алармата от сегашното дистанционно в другото и кюча е ясен... :)

Аз ходих до него в Перник и ми направи такъв ключ, но не от оригинален, а обикновен китайски, доволен съм, взе ми 40лв. за работа, преместване на чип и изработване на нов ключ, въпроса е каква ти е алармата защотот моята беше на 315мгх и дали има такива платки, но най-добре му звънни и обясни на него, успех.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.