Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Пиша тази малко шантава тема, да споделя една моя мъка. Днес ходих на вилата ми на село и пак видях един *** от съседното село, който вече половин година го кандардисвам да ми продаде тази красавица, а той говедото гледай за какво я ползва.

Снимките са малко стари, днес я беше натоварил с торби цимент.

30-35 годишна 100% оригинални части, направо ми се плаче.

013024863.jpg

013024869.jpg

013024883.jpg

Публикувано

Човека няма нужда от пари явно.Трябва му комби(магаре за товарене)Предложи му да направите бартер за някакво друго комби.Все ще се разберете някак.Иначе ми се реве като гледам как я мъчи Шкодичката.

Публикувано

ами да ,предложението на PRESIAN е вариант.

Предложи му УАЗ -ката на вуйча,ще я вземе като топъл хляб. smile091

Публикувано

Има хора, които не обичат да си продават нещата.Все пак,ако не иска пари му предложи нек'ъв пикап или баничарка.

Дано се навие. smile092

Публикувано

За уазката не бях се сетил, тя и на цвят го докарва smile091

Но най интересното поне за мен е, че отзад има врата само от дясната страна, като базовите модели на съвременните микробуси.

А нашата любима марка, в деня когато я снимах така натоварена с дърва като карах зад нея на връщане държеше безпроблемно 60 - 70 км/ч

Публикувано
А нашата любима марка, в деня когато я снимах така натоварена с дърва като карах зад нея на връщане държеше безпроблемно 60 - 70 км/ч
smile126
Публикувано

Не че нещо, но в крайна сметка колата си е негова и човекът може да си я прави каквото иска :mrgreen: Ясно че е грехота да ползваш класика за товарно магаре, ясно и какви са причините, но инатът си е инат и не мисля че има лек срещу него :D

Публикувано

абе,малко пари си му предложил ти-ЗА ТОВА

я го засшлеви с 2 бона...и да видим няма ли да избяга с парите пеша smile091

Публикувано

:? То пак добре кат не я е почнал да я реже да я прави пикап. smile011

Публикувано

между другото, това е първата skoda 1202, за която научавам в бг... и никога не съм виждал 1202 на живо. а смея да твърдя, че съм виждал и знам за доста дърти коли в бг, не само от нашата марка. наскоро си говорихме с един колега точно за това, че не знам дали въобще са ги внасяли в бг. после намерих една стара снимка, на която се вижда такъв модел, но никога не съм виждал такава на живо и никой от моите познати в ретро средите не ми е "снасял" за такава... наистина съм изненадан... а преди да попадне колата в тоз ---, явно е била в страхотно състояние...

Публикувано

A бре Фил,казах ти че ще я спазарим за 100 литра ракия! smile048

Публикувано

Skoda 1202 STW има само дясна задна врата, щото е била предназначена за линейка, а отляво е стояла носилката ;) За жалост обаче май не са били разпространени у нас... дано имате късмет да я вземете, изглежда доста запазена и комплектна.

Публикувано

Вие как сте ги запоплаквали тези коли, товарел я карал я незнам какво си-ми да то това е идеята на колите да се карат и товарят. Вие виждате в тази кола ретро автомобил човека от село вижда кола която му върши работа да си поддържа стопанската дейност- товарене на торби, возене на дърва и прочее. Тази ситуация е аналогична във всяко едно българско село-могат да се видят 40 годишни коли, които изглеждат като излезли от автосалона защото дядовците са със мислене че по-добро от руското и чешкото няма и за 200 лева те не си дадват колите макар че обективната им цена често е дори под това равнище. :)

Публикувано

tihoslav, едно е да возиш дърва, цимент и бали сено с Лада, Москвич и тн (каквито се срещат под път и над път в родните села и не само там), съвсем друго е да го правиш с рядък колекционерски модел. Който в това си състояние, дори и след всичките издевателства, които е понесъл, струва доста. smile049. Факт е, че всеки е свободен да прави каквото му душа иска, но доста интелектуален недоимък се изисква, за да вършиш подобно нещо(няма да ползвам други нецензурни думички, че вече ме цензурираха веднъж :oops: ). Поздрави!

Публикувано

С такава кола се свиква, още повече ако я е карал дълги години, сам е правил ремонтите, /то няма как да не ги е правил/, събирал части и го е бъз да се качи на друга- щото тая колкото да върши работа може да я оправи с пилата и шкурката, а на другата трябва да купува пластмасови части на "добри" цени, иначе може и да не тръгне ;) Де да знам дали са му такива доводите но е логично.

Пък и убедени ли сте че не и знае цената за да смятате че му липсва интелект ;)

Публикувано

Goga чак пък интелектуален недоимък- човека който я кара тая кола не я възприема по този начин -като колекционерски модел. Тва че лади и москвичи има под път и над път е ясно, но човека навремето примерно тва си е купил и тва мисли да кара-докато може и си я ползва както си иска. А и не вярвам въобще да не я поддържа-все пак като за толкова години и има екстра вид. Така че пак казвам-не може всеки да гледа с погледа които примерно аз, ти , иван, петкан гледаме на колите. За теб като фен тва е уникален колекционерски модел, за него това е кола със сантиментална стойност, която му върши работа във всекидневитео защото е проста по устройство например. А всекиденвието на село е товарене на дърва и возене на торби с фураж, не е работене в офис-ако беше така щеше да е сниман човека как слиза с куфарче и костюм от нея.

Поздрави

Публикувано

Пък и убедени ли сте че не и знае цената за да смятате че му липсва интелект ;)

Като гледаш дървата в багажника, дали й знае цената? :mrgreen: Съмнявам се... Иначе, с парите, които би взел ако я продаде, ще си купи поне 2 читави Жигули Комби(примерно). Които, със същия успех ще товари, докато гумите им залепнат за калниците и пак ще ги ремонтира с чук, тел и червен пипер. Поздрави! smile027

Публикувано

Нямам идея за общо между дървата и цената на колата, трупи може да се возят и с ML ;) Що се касае до какво може да си купи с тия пари- избора не е мой, на мене не ми тряат Жигули, може би не и на него и затова си я стиска smile027 П.С. Той ако е искал Жигула или нещо подобно- предполагам досега е имал много възможности да се сдобие с такова или подобно. Но в крайна сметка не го познавам лично за да коментирам какво и що от негова страна.

-Така наскоро ме нападнаха "купувачи" да продам едно наследствено МПС, което не исках да продавам- ама се наредиха на опашка чак, чакаха ме пред вратата да се прибера и да ме врънкат. Хем им разправям, че не се продава, хем ме врънкат "ъма чакай сая...", "ъма за колко пари ш-го дадеш". Оказа се че дават толкоз, колкото бих взел на кило желязо. Пък и ме питат "ми ко ш-го прайш тогава". Абе тва чия работа е, не разбрах ? Сигурен съм- нямате си и на идея каква досада е това. Накрая се принудих да го преместя за да не се вижда и се приключи с въпроса. Ся ако е съгласен - лошо няма, опраят се някви пари там и айде- по живо, по здраво, ама като не ще- кво... ;)

Публикувано

ами те хем я искат и я прехвалват...хем искат без пари да я вземат щото е сара...луда работа

пак казвам-дайте му пари на чичката и ще скочи с 200 от нея

Публикувано

Не, наистина вие колко пари му предложихте? Мислите, че ще я даде за 500лв ли? Какво ще си вземе за 500лв, което да замести сегашното возило? Не бъдете смешни. Бегачката е абсолютно прав дайте му четирицифрена сума и е готов ...

Публикувано

Според мен човекът сам трябва да определи цената, на която е готов да се раздели с колата си. Не си правете експерименти - ако му предложите малко ще се обиди и ще ви обяви за несериозни, ако пък му се види много пак ще размисли и дори може да реши, че колата е много ценна и да почне да ви изнудва за повече. Най-добре му обяснете, че става въпрос за фен клуб на марката и го убедете, че колата ще попадне в добри ръце и ще се реставрира наистина качествено, дори обещайте да му я покажете след като стане готова. Виждал съм уж непреклонни собственици да омекват при този предтекст и да продават на неочаквано изгодна цена.

3550246903_a86c3cb479.jpg?v=0

Публикувано
Според мен човекът сам трябва да определи цената, на която е готов да се раздели с колата си. Не си правете експерименти - ако му предложите малко ще се обиди и ще ви обяви за несериозни, ако пък му се види много пак ще размисли и дори може да реши, че колата е много ценна и да почне да ви изнудва за повече. Най-добре му обяснете, че става въпрос за фен клуб на марката и го убедете, че колата ще попадне в добри ръце и ще се реставрира наистина качествено, дори обещайте да му я покажете след като стане готова. Виждал съм уж непреклонни собственици да омекват при този предтекст и да продават на неочаквано изгодна цена.

3550246903_a86c3cb479.jpg?v=0

еееххх,мечтиии

човека ще я продаде ако с парите може да си купи друго свястно комби да му върши работа

а за 1000 лв. няма такова

Публикувано

Другият вариант е да купите една Ладичка комби, или нещо друго, което би му свършило работа и да се уговорите с човека за бартер за Шкодичката.

Публикувано
Другият вариант е да купите една Ладичка комби, или нещо друго, което би му свършило работа и да се уговорите с човека за бартер за Шкодичката.

Нещо такова, примерно, на цена колкото 130 литра ракия: :mrgreen: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.