Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги гсм: 0888/712 148 ако сe заблея и не видя,че има сбирка дръннете една шайба.

• 5 седмици по-късно...
  • Отговори 391
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• lent

106

• nnenno

63

• Nikolas_N

36

• skodera

31

Най-много писали в темата

Публикувано

Ей ама къде се покрихте всички то на никои ли не му се събира за по няколко Бирички и сладки приказки за любимата марка s_flag

Публикувано

здр

мисля че ще бъда в Стара Загора уйкенда, ако има сбирка ще намина :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Айде следващи път и аз да дойда smile159

Публикувано

Колеги извинявам се за отсъствието ми но ми се беше скапал компютъра !Предлагам да направим една среща на 7 ми август ако ви е удобно.Предложете място ако не на самагското пък после ще видим.

Публикувано
Колеги извинявам се за отсъствието ми но ми се беше скапал компютъра !Предлагам да направим една среща на 7 ми август ако ви е удобно.Предложете място ако не на самагското пък после ще видим.

:smt017

Еми хайде - от 19:00ч. на паркинга на парк "Бранителите на Стара Загора"(Самарското знаме както е по-известно).Ако има други предложения - нека ги чуем ;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

няма ли желаещи за среща ? s_flag

Публикувано

За кога предлагаш да се видим?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Алууу.....имали мараклии за среща?Бая време мина,поприбра се грозде-мрозде,свариха се ракии - мракии,зазимиха се пчели - оси :D Дайте да си спретнем една срещичка да се видим кой как,какво...Времето вече не е това,което беше.Съответно мястото за срещи няма да е това,което беше.Мисля добре ще е да се ориентираме към долния паркинг на "Техномаркет Европа" - кв.Железник и кафенето "Traffik". ;) Давайте предложения за сбирка през някой от почивните дни и час.Например 17:00ч. в неделя - 16.10.2011г.От мен толкоз засега s_flag

Публикувано

Аз съм навит добре ще е да се видим.

Публикувано

и аз ще дойда :) до скоро банда Шкодери :) s_flag

Публикувано
Алууу.....имали мараклии за среща?Бая време мина,поприбра се грозде-мрозде,свариха се ракии - мракии,зазимиха се пчели - оси :D Дайте да си спретнем една срещичка да се видим кой как,какво...Времето вече не е това,което беше.Съответно мястото за срещи няма да е това,което беше.Мисля добре ще е да се ориентираме към долния паркинг на "Техномаркет Европа" - кв.Железник и кафенето "Traffik". ;) Давайте предложения за сбирка през някой от почивните дни и час.Например 17:00ч. в неделя - 16.10.2011г.От мен толкоз засега s_flag

На кой викате долния паркинг ? По-близкия до магазина ( вътрешния) или по-близкия до улицата ( външния) или пък някой трети ? На мен винаги ми е удобно ...

Публикувано

На кой викате долния паркинг ? По-близкия до магазина ( вътрешния) или по-близкия до улицата ( външния) или пък някой трети ? На мен винаги ми е удобно ...

Под "долния паркинг" имам в предвид този,който е най-близо до магазина.Той е по-малък като площ от двата.Първо се влиза в големия,продължава се направо и тогава е малкия.

Значи уточнихме датата,часа и мястото - 16.10.2011г. (неделя),малкия паркинг на Техномаркет Европа.

Нека ако някой има други предложения,да пише тук в темата,за да коригираме нещата.Ако ли не,остава горепосоченото. smile159

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Заралии знам че е късно но днес се събираме nnenno,lent и аз на "трафика" в железник в 18,30ч. ако някой изяви желание да дойде да заповяда.

Публикувано

:smt017

Публикувано

Малко Матрял от последната среща : nnenno, lend и skodera :)

s_flag s_flag s_flag

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Да заформим една среща на 18.12.2011г.на Трафика в квартал Железник от 16.00ч. който желае да заповяда.

Публикувано

Там съм :smt017

Публикувано

И аз ще се опитам да дойда, да се запознаем :)

Публикувано

И аз ще дойда най-накрая.

Публикувано

Заповядайте s_flag

Публикувано

то стана като първия учебен ден.... дано и аз да дойда да се запознаем :)))) \:D/

Публикувано

И пак не успях да дойда. ](*,) Наложи се да работя.

Публикувано

Нищо следващия път да дойдеш.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги, Честита Нова Година!

Кога ще е следващия път? s_flag

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.