Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Нека направим една среща на 22.01.2012г.(неделя) по обичайното вереме на обичайното място - от 16:00ч.на долния паркинг на "Техномаркет Европа" - кв.Железник,до заведението "Трафик".Всеки е добре дошъл! s_flag

• Отговори 391
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• lent

106

• nnenno

63

• Nikolas_N

36

• skodera

31

Най-много писали в темата

Публикувано

ОК! Ако не ми мине котка път ще дойда да се запознаем! smile159

Публикувано
ОК! Ако не ми мине котка път ще дойда да се запознаем! smile159

:smt017

Публикувано

Бах маа му!!! Сега като си карам Фабийката из града забелязвам колко много Шкоди има.Защо тогава/поне от това,което съм прочел във форума/ се събират толкова малко "шкодери"? :-k :-k :-k

Публикувано
Бах маа му!!! Сега като си карам Фабийката из града забелязвам колко много Шкоди има.Защо тогава/поне от това,което съм прочел във форума/ се събират толкова малко "шкодери"? :-k :-k :-k

Не всеки каращ шкода чете форуми за такива ... :D

Публикувано

Димон, съгласен съм! :smt017 Може би аз като "новобранец шкодаджия" съм малко по-надъхан.Карай, здраве да е! Важното е,че марката Шкода се множи по улиците. s_flag Поздрави!! :D

Публикувано

Абе дави кажа, дори и тези които четат и пишат пак не идват на срещите, винаги се надявам че ще се съберем повечко хора но уви.Явно има някаква рецепта но все още не сме я налучкали .Няма значение дали сте нови или стари във форума,приемаме всякакви предложения за събиранията да станат по- посещаеми вярвам че за всички фенове на марката ще е от полза.

Публикувано

Съгласен съм! Аз преди да си взема Фабията, изчетох почти всичко във форума след дата 07.2011г /и не само/ и смятам, че форума е абсолютно полезен.Мисля,че същото би било на срещите по региони. smile035 :smt017 .

Пък само да се видим и да пием по Х1 пак е добре! smile159

Публикувано

Ще се видим на уговореното място. :smt030

Публикувано

s_flag s_flag s_flag Срещата мина много добре аз съм много доволен че се събрахме доста хора запознахме се с новите колеги дано и при следващите срещи да сме така многобройни smile152 smile152

Публикувано
s_flag s_flag s_flag Срещата мина много добре аз съм много доволен че се събрахме доста хора запознахме се с новите колеги дано и при следващите срещи да сме така многобройни smile152 smile152

:smt017

Публикувано

Е, дайте снимки и ние да се порадваме! smile027

Публикувано

Снимки няма,щото никой не се сети да вземе фотоапарат или да снима smile049

Но другия път вече няма да мине без снимки :D

Публикувано

И аз успях, поне за малко! smile152

Публикувано
Снимки няма,щото никой не се сети да вземе фотоапарат или да снима smile049

Но другия път вече няма да мине без снимки :D

ЕЕЕ,излагате се

smile027

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги, с колегата "skodera" решихме да съобщим малко рано датата за следващата среща,с цел по отрано да се знае и да я забележат повечето от нас.Та решихме да е на 4 март(неделя) от 16:00ч. на познатото вече място - малкия паркинг на "Техномаркет Европа",до заведението "Traffic".Който желае да заповяда,иска ни се да сме повечето от нас,за да направим някоя друга снимка за форума :) Ако имате някакви предложения,споделете s_flag

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Там сме!!!! s_flag s_flag s_flag

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

колеги, много време мина да се съберем тази неделя 29.04.2012 година има доста почивни дни. Предполагам, че има мераклий, ако е така нека звъннат на мен нено 0888 712 148 да се доразберем за час и къде ще се съберем може на вече познатото мяст, че има къде и по една бирича да запнем ха ха ха :) :smt030

Публикувано

Чухме се с Нено,засега срещата мислим да е за 16:00ч. на познатото място.Ако някой има някакви предложения,да пише.В противен случай остава твърдо 16:00ч. s_flag

Публикувано

този път задължително с фото апарати иначе ще връщаме хора ха ха ха s_flag

Публикувано

Що не дойдете за едно гости до Чирпан? Айде, че се забравихме! s_flag

Публикувано

добре де елате вие до Стара Загора smile159, а и доидем ли в черпан няма да можем да си доидем с тази черпанска Наденица и студена бира по и някоя ракия ....

Публикувано

Аз да питам (понеже не следя обстойно темата).

Стара Загора ще има ли група за Събор 2012???

Освен Димончук?

Публикувано

Моя милост само ще мине на 25.05 понеже тази година съм абитуриент и ще съм доста зает покрай празниците. Дори мога и 2,3 пъти да прескоча и в другите дни покрай ангажиментите. :D

Публикувано

Що лъжеш ве?!Една готина мадама е абитуриентка.Не си ти!!! smile001

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.