Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ето какво установих преди ден. При рутинна смяна на комплекта филтри мой познат ме викна да погледна как някой си е "оставил ръцете". При подмяна на горивния филтър в сервиза на АВТОТРЕЙД ВАРНА, някой от пишман-механиците им не е знаел как да изкара филтъра от щипките и ги е натрошил. След което "геният" е решил да импровизира и е омотал целия филтър и маркучите около него с миши-опашки.

Не ми се мисли какво е можело да се случи.

Сега трябва да поръчам щипки заедно с маркучи /така се продават/ доколкото разбрах, които ще ми костват над 100 лева.

За съжаление това е действителността с представителните сервизи. Високи цени, а насреща какво получаваме - побългаряване с подръчни материали. За подмяна с чисто нови части са силни, но този път явно ще пропуснат, нали трябва да е за тяхна сметка.

Публикувано

Ами що не вдигнеш едно скандалче?

Или си свикнал с такива работи. smile021

Публикувано

@micyri: В интерес на истината това беше първото, което ми мина през ума, но като видях в сервизната книжка, че действието се развива преди 4 години. Не живея във Варна, а да ходя и да се разправям, че да чакам дали ще поемат отговорност, като че ли ми се струва мисия невъзможна. Нервите са ми по-скъпи.

С този пост просто исках да предупредя някои колеги, на които може да се случи нещо подобно.

И за съжаление за пореден път се убеждавам, че човек трябва да внимава какво му се прави по колата в тези сервизи. Макар, че ако разбирахме толкова нямаше да ползваме услугите им. В подкрепа на думите си ще кажа, че при първата ми смяна на масло и то отново в ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ /ЕТ В.Търново/ не бяха завили както трябва пробката и имаше теч на масло. ](*,)

Публикувано

в кой точно сервиз на Автотреид(до Окръжна болница ли?)

там са палачори.

Ама щом действието става преди 4 години,забрави.

Другия път след като си взимаш колата от сервиз ,отваряй си очите.

Поздрави!

Публикувано
в кой точно сервиз на Автотреид(до Окръжна болница ли?) там са палачори.

Същият!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.