Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

За кола с история и от педантичен човек - без пари е... Който я вземееееееееееее - ще убие рибата!

Поздрави

Публикувано

Тази мисля че тук във форума се продаваше по едно време, само където май не е спорт, защото не виждам добавките. :)

Публикувано

Джамбазина,поне фаровете да беше сложил каквито трябва.

Публикувано

Какви трябва?

Публикувано (Редактирано)

С лупи. 100% в Германия, както е писал в обявата, няма нарочно да сложат фарове без лупи и без ксенон на скаут ;)  Хванал ги е оригиналните, продал ги е и е сложил обикновен шит по "50лв" с рефлектор...

Поздрави

Редактирано от shaft
Публикувано

Скаутите не са ли с лупи на късите фабрично?

Точно - аз го написах по-горе. Заводски излизат с лупи, а дори някой да е искал много настоятелно нарочно да не е с ксенон, а с обикновените фарове (100% в Германия няма такива хора) - тогава не му трябват лупи и т.н.

Както казах - джамбазчето е продало тия фарове и е сложило най-обикновени.

Поздрави

ПП: Някой беше писал по темите из форума, че като дойде нова от автовоз - джамбазите са навити да свалят от колата и да продават чаркаля, преди да я обявят за продаване, че дори и след това... Така или иначе са затворили едни пари в тая кола и си чакат някак да се върнат (бартери също правят и стават едни франкенщайни после).

Редактирано от shaft
Публикувано

С лупи. 100% в Германия, както е писал в обявата, няма нарочно да сложат фарове без лупи и без ксенон на скаут ;)  Хванал ги е оригиналните, продал ги е и е сложил обикновен шит по "50лв" с рефлектор...

Поздрави

Страхотен си,

За сетен път се убеждавам колко знаещи и можещи хора има в този форум.

Кога ще е следващата клубна среща-за да обзаведа с отличителни белези /стикер/ и моят автомобил.

Поздрави от Перник.

Публикувано

С лупи

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11405438695546600&slink=9i51pr  

:sunny:

Гледам и форумен стикер има... Много го харесвам този модел.

Редактирано от belqta
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Много харесвам зеления цвят, но в интериора ми идва в повече. :sorry:

Публикувано

Айде да ме прощава продавача ама цената е за кола без никакви забележки, а тази чак и гнилоч.

Публикувано
Публикувано

За тази не знам, но точно зад нея виждам моята "бивша". Поразтърсих се и на ето я - http://www.mobile.bg/11427887388491356

Тя беше продадена преди около година, но сега пак е в продажба горе-долу на същите километри...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.