Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колата е фелиция пикап 1.9(не че има значение,ама аз да кажа да не почнете .. каква е колата,ама що е такава и т.н.) ;) Та въпросът ми е :от какво се получава един шум(виене,бучене) на определена скорост-от 95-105км/ч и от 125-130.А на 4-ск. като държа ск. лост около 55-60км/ч се усещат нааправо вибрации на интервали.И двете външни карета тракат на по остър завой,но едва ли е от тях.Аз залагам на вътр. каре,а колегата на лагер на главината ... а според вас :?:

Публикувано

crystal-ball.gif

На коя предавка вие, само на 5-та ли, а пробва ли как е на 4-та при същата скорост? Щото на пежото имам подобно виене само на 3-та и на 5-та - хич не разбирам от ск. кутии, но спецовете ми казаха, че май е от някакъв аксиален лагер, който играе само при включващите се напред предавки.

Публикувано

много си я занимарил нещо

аз залагам и на трите

Публикувано

Щом ще играем томбола аз ще заложа на външните карета ... не за друго ма тоз вече съм го ял .

Публикувано
Колата е фелиция пикап 1.9(не че има значение,ама аз да кажа да не почнете .. каква е колата,ама що е такава и т.н.) ;) Та въпросът ми е :от какво се получава един шум(виене,бучене) на определена скорост-от 95-105км/ч и от 125-130.А на 4-ск. като държа ск. лост около 55-60км/ч се усещат нааправо вибрации на интервали.И двете външни карета тракат на по остър завой,но едва ли е от тях.Аз залагам на вътр. каре,а колегата на лагер на главината ... а според вас :?:

Ще ми дадеш да направя едно кръгче като минаваш насам и ще ти кажа :D

Публикувано

Брейййй по тая тема само зеленички се изказват smile021

Публикувано
Брейййй по тая тема само зеленички се изказват smile021

Ами от разстояние без да се вижда ,чува или проба ,ти какво искаш повече от тези отговори на колегите ,които не са вчерашни с тези коли?

Ако си спец ,кажи защо на моята фелициа , като я запаля се чува клокочене в охл. система ?

Та така колега ,бъди по - премерен в писаното.

Публикувано

Ако е много износено и разсъхнало се външното каре ,от него може да се чува шум при движение на право,както и вибрации,това се отнася и за вътрешното.А виенето от лагер.

трябва да се чуе на място.Тракането на вътрешното и вибрациите не са СЬЩИТЕ както при външното....но как да ги диференцираме тук не зная :lol:

Публикувано

Лагер,но на главина ли или на ск. кут smile049 що се отнася до вибрациите "ДИЗЕЛ" :lol:

Публикувано

на ск.к-я ще се влияе много от натоварването с двигатела

на главината ще се влияе звука при завиване ляво дясно

Публикувано

Дано до е лагера на главината, иначе ](*,)

Публикувано

Хайде , сега и аз да се включа . Другата седмица ще се сменят карета( външни) и лагера на предните главини,и ако шумоленето и виенето изчезнат , добре . Но ако не утихне колата ,тогава е лошо .

Публикувано

тогава ми пратете кутиятя да я оправим

Публикувано
тогава ми пратете кутиятя да я оправим

Що , пък само кутията , не може ли целия PICK-Up , :D . Ще , го имам в предвид , ако се наложи.

Публикувано

Има ли въобще масло :D , ако има малко пак вият. И най се чува на 4-та.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

След посещение при чичо доктор , се оказа предно лаво външно каре ( то е тракало ) и лагери на задно дясно колело( от там се е получавало виенето ) . Сега колата е като " тихата стъпка " smile117

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.