Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Печка

skitnik

Recommended Posts

Здравейте,

Някой да знае къде оригинално е монтирана водната печка при Октавия 1? И коя марка се монтира?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile091 Моята е ЕБЕРШПАХЕР и е монтирана в кухина зад левия фар и е свързана с охладителната система./има и които са въздуши/Така я взех колата и се вижда, че е монтирана допълнително,но по всяка вероятност в сервиз, защото е направено грамотно. Чел съм, че е хубава работа при много студено време.Още не съм я пускал понеже трябва да сложа един изпускателен маркуч, но нямам време.

Има и модел - Вебасто.

Севиз който знам, но не съм ходил се намира на кръстовището на стар лозенски път с околовръстното/става въпрос за София,кръстовище след разклона за Панчарево, посока Пловдив/.

Още за печката- Октавията е дизел,1,9TDI,1998.Има печки и за бензинови двигатели.Има доста инфо в Нета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за информацията. Зад левия фар ще монтирам и на моята октавия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеци по-късно...

Навил съм се и аз да слагам печка на водната система, за да сгрява двигателя и купето на моята Октавия зиме сутрин. Гледам, че един човек тук продава нещо такова, обаче на бензин. Има ли и нафтови? Тоест, коша на мотора и без това го виждам като много претъпкан, ако трябва сега и резервоар с бензин да се тъпче и закрепва там, хич не ми харесва идеята.

Някой да има опит с такава печка и да сподели мнение?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.