Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Преброихме ли се онлайн

C2H5OH

Recommended Posts

Здравейте,

OnLine предброяването има най-малкото три ползи:

1. Не ти влиза някой "легетимиран' в къщи

2. Пести пари на държавата

3. Пести време на преброения

Поздрави

Пс. Днес е последния срок...ако някой още не го е направил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух по радиото, че онлайн са се преброили към 2 700 000 души, което ми се вижда малко, като се замислиш доста голяма, част от хората имат интернет, а бабите и дядовците и да нямат си имат внуци да ги броят, остава само пробема с по дълбоките провинции.... интересно, колко ще излезнем като население в края на преброяването! :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.webcafe.bg/id_709002565

Значи, че жените са повече - може и така да е, така или иначе - липса на жени не съм забелязал наоколо. Но логичния въпрос е - защо децата са малко тогава? Дали жените правят кариера вместо деца или много мъже са.. "онази модерната трибуквена дума за хора, които растат на педи" не се наемам да анализирам в момента.

Митко, мнОО си е Убав мат'риала, аре, аре,, ама някой трябва да "произвежда изделия" с него все пак, нали.

smile001

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но логичния въпрос е - защо децата са малко тогава?

smile001

Аз, малко се чудя, защо децата да са малко, може би аз съм заобиколен от повече дечица, защото скоро сестра ми роди и чака 2ро и то момче smile152 , на приятели им се родиха дечица. Гледам, и в квартала по градинките пълно с млади майки, които си бутат количките, особено сега като е хубаво времето! Надявам се, да не е само в моя квартал така, а в другите градове не знам как е..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди два часа една лелка взела десетте цифри от сина и му пожелала приятна вечер със строг поглед. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, малко се чудя, защо децата да са малко, може би аз съм заобиколен от повече дечица, защото скоро сестра ми роди и чака 2ро и то момче smile152 , на приятели им се родиха дечица. Гледам, и в квартала по градинките пълно с млади майки, които си бутат количките, особено сега като е хубаво времето! Надявам се, да не е само в моя квартал така, а в другите градове не знам как е..

Радвам се като се пишат такива неща!

:)

smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се като се пишат такива неща!

:)

smile159

Така трябва да бъде, дано имаме повече поводи да пишем подобни хубави работи! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Преди два часа една лелка взела десетте цифри от сина и му пожелала приятна вечер със строг поглед. :mrgreen:

И през нас са минали. Добре, че със сестра ми сме комшии и си е била в къщи. Ама срещу номерчето нищо не получавам. След като ме заплашват с глоба за непреброяване, аз пък смятам за редно да получа някакво тип входящо номерче срещу моя код, който лелката записала в тефтер. Ами утре ако тефтера изчезне или пък ако женицата допусне грешка при последващото му въвеждане в системата, как да докажа, че съм й го дал???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прибираме се ние от купоня със старозагорци вчера, 21:30 вечерта е. Стоварвам аз резултата от опустошителните неделни шопинг действия на дамите от багажника на Буба и гледам некав дрът на отсрещния тротоар, награбил две торби с портокали, сиренье и 'лепь. Като ме видя, че го гледам, ми зададе въпрос - ние ли живеем в тази къща. Викам - кой пита? Отговор - ми аз съм преброителя. Викам - чекай малко, и влязох да зема номерчето. Тоя отворил уста да пита нещо Ирина, тя го изгледала на пакост, отказал се да я пита квото и да било, жена ми си влезе навътре. Излизам аз с номера и той посяга. Ааааа, не - я си покажи картата, мой човек. Откопча си шлифера, показа я. Давам му номерчето и чувам - о, ма аз вече го имам номера на вашата регистрация, на ......и обърка два пъти фамилията. При сестрата на Юли е било тефтер, при мене разгъна един чаршаф, като старите инвентаризационни книги, може и точно такава да е била, де. Викам му - аре, чао, той - момент, на кого се води къщата - МОЛЯ???? - на кого се води къщата? :lol::lol::lol: Ни се представя, ни картата си показва, дебне из засада от отсрещния тротоар, едно име обърка два пъти за две секунди и въпроси за къщата ще ми задава. Викам - не знам и туй то. Рядко срещана некомпетентност и тъпота.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа мойта преброителка беще много печена мадама,па и убавица.Дадох и номерчето,пихме по кафенце дома у кухня 8 квадрата :lol: и чакам с нетърпение следващото преброяване. smile092

Ако беше некъв преброител кат на Ицо, направо хващам големата тояга и почвам да раздавам справедливост пред вратата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случайно прибирайки се от пазар попаднах на преброителката, която беше една огромна женица има няма 100 кила и мало више.

Пъшкаше като парен локомотив, и се потеше посред зима. Но пък за сметка на това беше много вежлива.

И понеже преброителния процес съвпадна с отчитането на водомерите и на вратат бях залепил показанията на топлия, студения водомер и преброителният ми номер.

Също и зададох въпроса как да докажа че съм преброен ако случайно се случи че ми се загуби номера, и получих компетентен отговор: "Пази си Е-mail a който си получил като отговор от сървъра - вие се преброихте успешно."

Посмяхме се малко на въпроса колко квадратни метра ми е коридора, и тя продължи да си върши все така компетентно работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах, преброяването, преброяването, с таз нашенска система. Така, пак ме изловиха на вратата, същия мосю от неделята, вече леко по вежлив, без торби със сухоежбина. И пак, на кого се води къщата. Ама нали Ви казах, че не знам. Вие кви сте - ползватели сме. Викам му, добре де, нали говорих с Вас, номерче ви дадох, сега кво требе ощи? :mrgreen:

Отговора ме изненада: ама, понеже сте самостоятелен обект, къща, и около мене тия другите къщи и кооперации не са се преброили онлайн, требало все пак да ми се зададат въпроси, да се попълни и физическа карта, освен електронната. Демек, пиши в нета и после отговаряй и на въпроси наживо. Сега съм в готовност да очаквам и призовка по пощата или с призовкар за попълване на анкетна карта за преброяването под клетва от съда. Ашколсун, кьополаар, машаала!!! Колко е голема къщата, РЗП - 130, га е строена, 38-ма, колко плочи и колко гредоред, две от едната, едно от другото. Отопление кво има - ей тука стана смешно - отопление е парно и котле. Аз съм на климатици, викам - собствен източник, преброителя - ама котле ли имате?.....Почнах да се смея, кво значение има, вика - има, собствен източник е котле, централно е парно и има графа нема, аз съм за там, рекох, пишете, че немам отопление, майка ми е бела мечка, баща ми ескимос, жената е от Руската тайга, а детето оди голо на -35 С, нас топло ни не требе. И още въпроси, и още. Викам си, аман, кво е тва, що попълвах карта в нета, като пак ме питат нещата от нея. Колко кв. м. е кухнята - НЕ ЗНАМ, ама - НЕ ЗНААААМ, като видя как отговарям, подмина коридора и квадратурата му. Позасмя се и той, посмях се и аз, питах го - ша идвате ли и трети път, той - е, вече няма за какво, пожелах му лека вечер и се сгънах на топло.

Живеем си в Абсурдистан, весело си живеем.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа мойта преброителка беще много печена мадама,па и убавица...

...

Чакам с нетърпение следващото преброяване. smile092

Ехееееее... Тя дотогава ще е станала д'рът вампир бе, Бисере :lol:

Требваше след поканата да и удариш резето отвътре и - ако до два дена никой не си я потърси - твоя е...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баба ми, имаше неблагоразумието, да се запише за преброител. И се разхожда, мойта баба любима по адресите, и ходила до една къща, 4 - 5 пъти включително оставяла и съобщения с написан телефон и тн, оставила съобщение че е последно предупреждение иначе ще последва глоба! И онзи ден, и звъннал, някакъв копелда*! И започнал да нарежда и да обижда и да и вика как ще я бие и как ще я пали, и и казал: "аз знам къде живееш и ще дойда! И баба ми му казала ела, 8 вечерта те чакам. И ми се обажда и ми казва, аз естествено се ядосах, щото къв е тоя майка му избушена, че ще говори така на баба ми а и мани, да не е баба ми! На която и да е ежена да говориш и да псиваш по такъв селски начин! И да заплашваш с бой жена! Евала МЪЖ! И става 8 и чакам Копелда** селски да се появи да каже нещо на криво и 105 килограма да ми паднат на главата и да му се еб* мамето! И кво да ви кажа колеги, дойде няква женица и горлата само се извимяваше че сина и е долен селтак! Ами, смятайте в каква страна живеем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преброяването, онлайновото и офлайновото, свършва, който се изброил - изброил се. Остава само да видим колко ще ни изкарат. Даже с бащата сложихме по 20 лева в един буркан, аз заложих, че ще сме по-малко от 7милиона и 500 а той заложи че ще сме повече, да видим кой ще спечели. Един познат заложи 10 кинта че сме над 8 милиона, аз сложих десятка че ще сме по-малко, да видим дали печеля или губя. Не вярвам с този отрицателен прираст и тази емиграция и смъртност да минем 7 и 500...

Хайде народееее последни залози.

Нека всеки да даде предложение да видим кой щее най близо.

Не бачка анкетата иначе щях да овторя тема с въпросник

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.