Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Нови тролейбуси в София

Camara

Recommended Posts

Колеги,

днес случайно се загледах в новите тролейбуси, които са пуснали в София. Особено ми стана драго, че са от любимата ни марка, за което трябва да приветстваме общината предполагам. А най ми хареса един страничен надпис "powered by Skoda" - яко нали. Така мисля, че Шкода се утвърждава като един от лидерите в сегмента "електрически возила". =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без лоши чувства,но явно се заглеждаш по други работи :D ,щом чак сега си ги видял. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

viewtopic.php?f=18&t=17848

Машините са в експлоатация от почти 5 месеца вече.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно и аз съм сериозно изостанал, тъй като преди няколко дни и аз се удивих на едно такова животно на Петте кьошета в София. Доста го зяпах докато пресичах, чак половинката ми се изнерви лекичко, че щяли да ни сгазят колите заради "няк'ъв си тролей" smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Много отдавна в градски транспорт щъкат Шкоди тролеи и автобуси. Като малък съм се возил и в пътническо ремарке, теглено от Шкода. Това преди да се появят съчленените Икаруси. Сега такова може да се види само в музей, може да има и антична стойност :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се возих вече 3 пъти на Skoda Solaris. Взел е много от спортните си събратя на 4 колела. Дърпа много доволно и спира също толкова добре. Почти съм сигурен, че ако е празен и му се смачка докрая педала ще направи burnout. Върви по линия 11 и 5

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и като стигне 60 на дисплея му се изписва " Внмание максимално допустимата скорост достигната ", набира си нали е електродвигател те и икарусите набрат здраво въпроса е че се клатят вибрират на сто страни и не е комфортно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз миналата есен се возих в Пловдив на стара Skoda тролей, такива бяха софийските до средата на 80-те години. Много готина машина, още лепи на седалките и забавно ПУКА като се пусне "газта" =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и като стигне 60 на дисплея му се изписва " Внмание максимално допустимата скорост достигната ", набира си нали е електродвигател те и икарусите набрат здраво въпроса е че се клатят вибрират на сто страни и не е комфортно :)

Tой компа докато отчете 60 ще да е достатъчно за burnout пък за движение в градски условия е напълно достатъчно за такава тежка машина.

Още линкове

докарване с влак

http://www.trolejbusy1936.ic.cz/ZJNTPlzen.html#BGS Линк от форума на SKGT даден им от пич от чехия. Снимките потвърждават жестоката истина - софта на табелите е на чешки => тролея е 2ра ръка!

А Сега любимото ми нещо от всяка Шкода след 1990 (1988) !POZOR! :lol::lol::lol:

26TrBGSXIII.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз съм го написал. И за да не се повтарям, те на...

http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewt ... 29#p199229

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тролейбусите изглеждат абсолютно нови! Пише го и на чешкия сайт. Дори са нов модел, който като прототип са го изпитвали в Пилзен. Защо да са 2-ра ръка?

Тази снимка с бидоните е жестока, явно така симулират пътници в учебните тролеи :smt017

http://www.trolejbusy1936.ic.cz/30TrBBV.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новите тролей Шкода са страхотни и наистина вървят впечатляващо. Единственото, което ме смущава е цената им, която май беше над 900 000лв за брой. Просто незнам какво прави един тролей толкова скъп ... може би щото не разбирам нищо от тролеи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този модел на Шкода има и дизелов агрегат, което му позволява преход (не знам точно колко) без електрическо захранване от мрежата.

Понеже обсъждаме модели за градски транспорт, то аз съм в пъти по-впечатлен от трамваите на Шкода.

Това е новият модел 15Т

post-6347-138453285048_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.