Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте колеги!При такова хубаво време днес,нямаше как да не организираме една скромна клубна срещичка.Организацията я направихме набързо,ама неочакваните работи май са най-хубави.Само ,че някои колеги изневериха на марката и само разкаляха и без това мократа поляна с разни джиБки,та и офроуд имаше smile150 .Имаше само една мръсна Шкода ,както се вижда на снимките:http://boyan63.snimka.bg/nature/13-02-2011.570662.all

Публикувано

=D> Ейййй,браво,сериозни хора сте!!!!Като се замисля не е лошо някоя събота и неделя да обединим мръвките и компаниите,или вие при нас или ние при вас,въпрос на договорка smile049 !!!!А наздраве smile159

Публикувано

При нас са по-добри условията smile152 Заповядайте smile159

Публикувано

аз предлагам като във футбола,с разменени домакинства,ще теглим чоп кой първи ще е домакин smile159 smile035

Публикувано

Ей ,Боби! Кой от твойте хора успя така да ни наснима ,без да се срешем бе? А аз за джиБката имам извинение-поради технически причини ми се наложи да свалям акумулатора на Субчо/ нали ти обясних ,че за да извърша тази процедура се наложи да свалям даже чистачките и корите отпред/ :mrgreen: . И накрая кво стана-цял ден музика на поляната, а след това бутахте джипа щот акумулаторчето издъхна от свирене на метъл.Пък и на пийнала глава кой да каже на шоФерите да не тормозят толкуз CD -то. Важното ,че открихме сезона и не изостанахме от другите . Поунищожихме доста мръвки, поизпихме доста нещо, и шофьорите ни прибраха без проблеми в града. И кажи на Вероника, да не се прави повече ,че не може да кара Шкодата. Справи се отлично. :smt017

Публикувано

Вече няма да ми дадат да се доближа до колата,освен като я мия smile175 Аз като и разправях,че е хубава и лесно се кара....ама сам съм си виновен smile150 Сега като ходим в Бургас ще съм при теб smile159

Публикувано

Какъв кеф,чакаме ви с нетърпение,доволни ще останете,гарантирам!!!!! smile159

Публикувано

Марто ша ва черпи с една вода! smile091

Публикувано
Какъв кеф,чакаме ви с нетърпение,доволни ще останете,гарантирам!!!!! smile159

Добре,ще дойдем,ама при футбола има едно неписано правило-който е домакин на реванша -печели smile159

Публикувано

чакай,до реванша има време,може и до дузпи да го докараме smile091

Публикувано

Браво, страхотна среща се е получила, евала. Благодаря за снимките. Само да спомена - същото количество кал имах и аз по гумите в четвъртък, сред едно паркиране насред нищото до УНСС, та офроуда идва от най-неочаквани места понякога. :mrgreen:

Колеги от София, Шкода сектантите от Бургас и Разград дръпнаха със сбор мръвките тая година, ние ще се отсрамваме ли скоро или пак по традиция - чак в края на лятото?

Поздрави.

Публикувано

Вие шопите сте несериозници!Всичко при вас става с КЛИЗМА! smile091 smile091 smile091

Публикувано

Моля, моля, кой е несериозен - я погледни календара на срещите организирани миналата година от едно наше момиче -

Пловдив, Стара Загора, ВеликоТърново

- а сега и на Бургас май се точи....та, търси си несериозници другаде, тука няма от тая порода. smile001 smile027

Публикувано

Тя пък щото е софиянка! smile091 smile001

Публикувано
При нас са по-добри условията smile152 Заповядайте smile159

За условията споря, въпреки, че не са най-важното нещо за подобни мероприятия. Като гледам сте се представили достойно с мръвките и биричката, ама сте малобройни в сравнение с Бургаската група. Май първо вие ще гостувате. Пък и ребърцата Ви за скара много анемични бе smile004

Публикувано

Открихте сезона , аааа!И бира "шуменско" пихте , аааа!И не казвате!

На снимките само едно забелязах : защо само един човек се върти около барбекюто ?:-k smile027

Публикувано

Браво,браво,умеете да се забавлявате!

Предлагам срещата между Черноморец(Бс) и Лудогорец(Рз) да се играе в Бяла или Обзор,така може и някой Варненски рефер да дойде да отсвири по някоя друга бира. smile027

п.п ...само не разбрах ракията сливова ли беше или кайсиева?

Публикувано
Браво,браво,умеете да се забавлявате!

Предлагам срещата между Черноморец(Бс) и Лудогорец(Рз) да се играе в Бяла или Обзор,така може и някой Варненски рефер да дойде да отсвири по някоя друга бира. smile027

п.п ...само не разбрах ракията сливова ли беше или кайсиева?

Докладвам:сливова.Ако беше се прибрал 1 ден по-рано щеше да се облажиш,а Лудогорец от догодина ще гони купа УЕФА,а може и Шампионска лига smile091

Публикувано

Боби,Боби...........събуди се,каква УЕФА,кви гоненки,дай по-скромно,влезте си първо в А група,бийте наред и тогава......... smile027 .............Цецо е прав,скоро трябва да има мач Лудогорец-Черноморец но не на стадиона а върху барбекюто smile159

Публикувано
Боби,Боби...........събуди се,каква УЕФА,кви гоненки,дай по-скромно,влезте си първо в А група,бийте наред и тогава......... smile027 .............Цецо е прав,скоро трябва да има мач Лудогорец-Черноморец но не на стадиона а върху барбекюто smile159

точно за барбекю става въпрос!

Айде наще smile027

Публикувано

Какъв Черноморец ви гони бре! Давайте суджуците и котлетите! smile027

Поздрави на колегите от Разград, добре сте открили сезона!! smile035

Публикувано

Много тайна среща, аз ако знаех като нищо щях да дойда.

Публикувано

Тя не беше тайна, но както каза и Боби много набързо се организирахме, метнахме барбекюто в багажника, минахме през Била и беж на поляната.

Следващия път предварително ще пуснем дата и час и който може да идва. :mrgreen:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.