Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Октавия 2 и климатроник

ognjano

Recommended Posts

Здравейте.

Гледам в Мобиле-то една 2-ка с автоматична скоростна кутия, комби. Питам продавача с климатик ли е или с климатроник, той казва че е с климатик и не искал да взима с климатроник, щото О2 имали проблем с клапите на климатроника, както и с компресора. Вярно ли е това?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11297278352106104&f1=details

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми, така ще ти отговори, разбира се. smile001

Ако беше взел кола с климатроник - щеше да ти каже че тия с климатик не струват :lol:

Ако си я харесал колицата - грабвай я и не мисли ни за клапи, нито за щуротии ! smile168

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблеми, освен че клапите тракат като се настройват

Ама тракат симпатично :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали знае някой как се прави тази така наречена "адаптация" на клапите с ваг-ком? Преди бях чел, че като се направи и спират да потракват, макар че след операцията в ЕТ пак си тракаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мойте потракват интересно ще ми е да кажете как става номера с адаптацията, че жена ми един ден като я кара ми се обади уплашена да ми каже, че има мишки в парното :lol: smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото чувам от колеги - адаптацията не помага. Явно проблемът е софтуерен, защото се чува как клапите се движат на стъпки, а не плавно. На новите О2 се движат плавно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.