Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

От къде разбрахте за шкода клуб?


micyri

Recommended Posts

Привет на всички ,

последно време се забелязва появата на много нови членове в клуба!

Нека всеки,било то нов или стар член да сподели от къде е чул,видял или научил за съществуването на нашия скромен (поне за сега)шкода клуб.

Мисля че ще е интересно!

Моята история е следната:

след като се влюбих в марката "шкода" и станах притежател на октавия 1,мой познат ми спомена за клуба,сбирките,събори и т.н.

Веднага се запознах с повечето варненски шкодаджии,после дойде и събора 2009г. и така вече 3 г.се радвам на нови и нови приятели и колеги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предположих че има, намерих го и се регистрирах :)

 

и аз предположих , че има такъв клуб . Веднага чичко Гугъл , написах "Шкода клуб" и вече 2 години съм в играта :}

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любовта ми към Шкода е от 1970г. Тогава баща ми взе първата си S100.

За съществуването на клуба разбрах при първата ми среща с Орхан/driver/ 2007г. Случайно паркирах пред неговия офис и той ми се обади. Доста време влизах без регистрация, но след като си възстанових Шкодата, реших да Ви я представя.

Много съм щастлив, че съм част от този клуб! smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко по-трудно.

 

2005година потърсих и намерих.

 

Но, първото нещо което намерих за Шкода беше...... вече не си спомням точното наименование, но беше сайт създаден от чичи Мичи (Maniac_) , а и освен него имаше някъв като сайт за собствениците на Шкода. Помня там беше изтипосана една синя Фабия, Октавията на Велко (zloqq) - май така беше.

 

След това намерих Шкода Клуб и се регнах.

 

Та така!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз пък написах в Google => skoda forum и му дадох да търси страници на български език. Регнах се веднага и така до сега. smile035

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знаех нищо за марката, освен, че един съсед имаше 120-ка керемидена... Само това знаех за шкодите. Виждал съм ги, но винаги, ама винаги съм чувал подигравателни мнения и насмешки за шкода. Виждал съм фабии - седан - никак не ги понасях и ме дразнят все още - супер грозно нещо. Тогава търсех коли... Харесах аудито, от тогава само него търсех и гледах. Бях питал нещо в ауди клуба за него и те се смееха "по-добре отиди и си вземи една шкода, не ти трябва ауди, ходи вземи тоя таралясник и си го джиткай него... ахаххах...". Подобни глупости се наслушах, като видях какви хора има в ауди... Един ден отворих ЕТ сайта и почнах да гледам за модели на тази шкода... Нямаше тогава още фейслифт. Забравих ги, като видях, че са скъпички (тогава гледах нещо до 5-7 000лв...). След това нещо пак съм гледал сайта и видях "New Skoda Octavia" и от тогава почнах да се занимавам да я гледам нея. Харесах й предната визия, задницата - въобще чак тогава съм видял, че тази кола е супер красива! :) Започнах да я гледам и най-накрая почнах да търся "Skoda Octavia Facelift мнения" и видях форума. Отварях форума, четях тук-там, но бях още скептичен и не ми се занимаваше, пък и не знаех какво точно търся и искам да знам...

 

След това една нощ я сънувах, на другия ден отидох и я взех, а същия ден се регистрирах и почнах да чета усилено, докато чаках да я приготвят в ЕТ (КАТ, регистрации, бумащина).

Та... Така да се каже, хвърлих се в непознатото и то взе, че ми хареса! Мненията все още са с насмешка, но виждам как околните ми поспряха да се смеят нещо :) Сещайте се сами защо така. ;) (...3,5,10... > 0)

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато реших да си купувам автомобил, влизах във форумите на всички марки, продавани в България.

Дори и вай-луксозните, които не са ми по джоба...

След като изборът беше направен, се регистрирах (това стана доста преди да направя поръчката).

Тук, във форума получих ценни съвети и информация за избора на оборудване. :smt017

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile117 младежки години преди 21 години се разделих с Шкодарката.

Но в края на миналата година пак реших да влезна в отбора и тогава

се регнах в клуба! И след един месец се сдобих с Миланка smile152

Лесно го намерих поради причина че съм член и на друг форум.

http://offroad-bulgaria.com/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предположих че има, намерих го и се регистрирах :)

 

и аз предположих , че има такъв клуб . Веднага чичко Гугъл , написах "Шкода клуб" и вече 2 години съм в играта :}

 

smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като си взех първата Шкода, на която бях собственик, а не само водач - преднопредавния Фаворит, беше естествено да се поинтересувам от ремонта на автомобила и така попаднах на форума в дир.бг. Тогава не само че дир.бг беше почти единственото нещо на български език в Нет-а, ами и достъпът беше чрез dial-up и дори го предоставях, ISP ми беше работата :). Тогава си спомням, че направихме един опит за национална среща в местността Узана, но варненската група не дойде поради ПТП. Все пак беше много яко - бяхме 9 коли, като отпред водеше една Октавия от 60-те години, а отзад беше новата Октавия на Велко(zloqq) L&K , която още е в движение мисля. В Севлиево хората се обръщаха да ни се чудят как сме събрали толкова Шкоди на едно място. smile091 . Тогава синът ми беше бебе на 2 месеца, сега е почти на 7 години - значи не е било отдавна. smile021 . Тогава повечето колеги дойдоха със 120-ки и си личеше, че хората каращи Шкоди са печени и сериозни smile027 . Тогава някои останаха да спят на Соколския манастир и честно казано малко съжалих, но трябваше да бягам за бебето хихихи.

Сега (гледайки трафика) си мисля, че когато Шкода започнат да произвеждат самолети - отново ще има някоя такава готина среща..

Поздрави на всички които бяха на Етъра тогава, не им казвам имената, да не пропусна някой ;), те си знаят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък един прекрасен ден през 2008 г. забелязах, че Габрово е необичайно тъпкано с Шкоди ;) и още по-странното е, че имаха лепенки "Skoda Club Bulgaria", и реших да го напиша това в Google и... така :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бащата беше вманиачен член на клуб Ситроен и често ме влачеше по сбирки, не за друго ами за да може да пие и да го карам на връщане, а аз след като измених на семейната традиция (дядо също имаше ситроен през комунизмото), като се сдобих с белия лебед предположих че има и шкодаджийски форум, реших да потърся в yahoo-то, намерих форума в началото на 2008 г, но ха днес ха утре и от чистокръвен мързел се регистрирах доста по-късно, чак 25 август, и то след като засякох на пътя за Созопол една клубна окти1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търсех си сервизно ръководство за Октавията, защото сърбяха ръцете нещо да се ровичкам сам. Търсих в google и попаднах тук. Така 5 години и половина. :) Хашек ме пита дали Октавията ми е новия или стария модел, а аз знаех, че е излязла Октавия две и казах стария. Дефакто е имал предвид, модела от 50-те. Това си спомням от началото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Гугъл.

 

Иначе съм потомствен шкодаждия - трето поколение :mrgreen: . Регистрирах се началото на 2005. Още нямах книжка и не смеех да пиша, че да не ме вземат за мезе нещо :mrgreen:. 2006 взех книжка, започнах да пиша тук(всъщност в стария форум, преди да се премести на този адрес) и да вадя душицата на тази красавица, която беше в семейството от1966г и, с която, за жалост, се разделих през 2008:

168921_1782105789208_1136349244_1993435_1710260_n.jpg

 

Помня, че една от първите ми теми беше "Как да си направя аватар" :oops: :lol:.

 

И от тогава съм непрекъснато тук .

Запознах се с много готини хора от този форум, и смея да твърдя, че намерих добри приятели сред тях. smile126

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога, не съм имал шкода! Но, lubomirov_1985 ме заведе на една среща, в боллинга в скай-сити. Там, се запознах с тренерчето (vasilissa) Боби_Доктора, Васето - burziqvlak, Страшни пичове са всичките. и след това посетих два събора и чак след това се регнах! Но, колкото хора познавам от тук и все са пичове, точно поради тази причина пиша само в този форум! Най ми е ГОТ smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Тогава си спомням, че направихме един опит за национална среща в местността Узана, но варненската група не дойде поради ПТП. Все пак беше много яко - бяхме 9 коли, като отпред водеше една Октавия от 60-те години, а отзад беше новата Октавия на Велко(zloqq) L&K... Тогава някои останаха да спят на Соколския манастир и честно казано малко съжалих, но трябваше да бягам за бебето хихихи...

Ехх, спомени и младини :) Помня тази среща, но мисля, че лекичко си отклонил дестинацията. Тогава ходихме до Етъра, където седнахме в едно много яко кръчме. Цял ден ахо-ихо. Аз бях един от останалите да спят, но се настаних в Етъра, а другата част от групата дремна в Сокола.

Иначе можем да си викаме "наборе" - и аз посещавам форума от времето в dir-а smile056

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко отклонение от темата:

Обаче забелязвате ли, че всеки си спомня как е намерил клуба. Дори от преди пет години и повече... Просто... В темата за събора прочетох "Skoda club е #1". :)

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато реших, че следващата ми кола ще е Шкода (втора в семейството и пак червена - първата беше 120L, в която буквално съм закърмен) потърсих в google Шкода форум и хоп - появи се. Първата ми тема беше свързана с покупката на колата. Питах за мения и препоръки и масовите такива бяха - защо бензин,защо бензин. Ми изобщо не съжалявам, ако трябва да бъда откровен. Спомням си и пърават среща в "Родопската къща". Имаше свободно място точно пред входа и там спрях. Като влезнах вътре - никой не познавах, а беше опъната една голяма софра:) Запознах се с повечето и всеки който влизаше питаше: "Къде е Ицо"? Колата му е пред входа, но някой каза, че не е неговата. Тази отпред е с лети джанти :) И така до ден днешен, много приятни емоции, приятели, срещи. Та така smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да купя тая хубавица в ляво, исках да разбера нещо за тоя тип коли..

имах няколко дена на разположение и тъй като около мен нямаше шкодаджии - писах "гугъл" и ето ме тук:)

Изчетох мноооого теми и реших да я купя синеоката красавица! smile168

Благодаря за задочната ви помощ, колеги ! smile056

 

 

 

 

 

_______________________

Карах цедка и съм си мислил, че карам кола smile009

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто 2010та ми се приходи на събор. Знаех, че се прави, знаех, че има клуб Шкода. Гугъл ми помогна с точния адрес, регистрирах се и директно в темата за събор 2010 попитах има ли още 1 място smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздрави на всички от времето на дира...и присъствали на срещата в Етъра...

Така е, Жоро. Едни и същи хора правят едни и същи неща, винаги е така. Тогава се качвахме на Шипка, а скоро е 3 март. На връщане някакъв турски глупак ни цепеше колоната. Щом сме изкарали добре - значи - пак ще. smile159,

Поздрави,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата ми кола беше 100S,баща ми ми я купи,за да не му юркам LADA-та,беше през далечната 1984-та.Доста време

я покарах,много бойна машина беше,не ме е оставяла никъде.Винаги ме е прибирала в къщи.Къде-ли не съм ходил с нея ,даже и на "Хунгароринг" я водих.В началото,когато я откриха можеше срещу известна такса да направиш обиколка на пистата...сега не знам дали я има тази екстра...май много се отплеснах...и дойде времето,когато мижех да си купя LADA ,та дори и на старо,после дойде демокрацията и всички се юрнахме по моргите на Европа,

Карах CITROEN BX 19,NISSAN-Primera,Peugeot 206.Дойде време де помисля и за по-голяма и комфортна кола и така се спрях на ОКТАВИЯ 2,1.9TDI/PD/105.А с купуването дойде и регистрацията в клуба - нещо съвсем естествено,според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.