Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

След като бензина е станал толкова непопулярен за тези години , би трябвало цената му да падне , за да се стимулира потреблението му . Нали уж търсенето определя предлагането . И на фона на това ми звучи супер тъпо решение хората , които купуват бензин да плащат част от цената на дизела.

• Отговори 764
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• VALDO

85

• Цецо75

63

• PRR

43

• C2H5OH

34

Най-много писали в темата

Публикувано
След като бензина е станал толкова непопулярен за тези години , би трябвало цената му да падне , за да се стимулира потреблението му .

Не е необходимо да пада цената на бензина, достатъчно е цената на дизела да изпревари тази на бенца. Така е по-изгодно за търговците с горива - от най-малките до най-големите.

Публикувано

В Турция дизела е по-евтин от бензина с 10-20% :roll:

Поздрави от Мармарис !!! :D

Публикувано

Началото на август и аз бях в Турция - в Истанбул и ми направи впечатление че горивата са доста скъпи, не знам, може така да ми се е сторило.

Поздрави!

Публикувано
Началото на август и аз бях в Турция - в Истанбул и ми направи впечатление че горивата са доста скъпи, не знам, може така да ми се е сторило.

Поздрави!

Че са скъпи,скъпи са!Но колегата е написал,че дизела е по-евтин,което е така.
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1242452

Лека светлинка в тунела :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Само дето не мога да се сетя при тези цени на петрола, тогава колко беше по бензиностанциите, но както се казва статистика - мистика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувано

Реално погледанато аз си чакам цената от 1.40лв/l за дизела,каквато беше 04.2005! smile111

Публикувано

Чакайте си вие нафта по 1.4лв. ама ония правешки терикат Златев пак ще каже, че на марсианския пазар горивата се покачват и те затова вдигали цените. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Публикувано
Чакайте си вие нафта по 1.4лв. ама ония правешки терикат Златев пак ще каже, че на марсианския пазар горивата се покачват и те затова вдигали цените. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Не бре.Цената ще зависи от пазарната конюктура на пазара!
Публикувано
Реално погледанато аз си чакам цената от 1.40лв/l за дизела,каквато беше 04.2005! smile111

Тъй като днес цената на петрола е 70$ , а преди месец беше 145$ следва днес цената на нафтата да е 1,20 лв , тъй като тогава беше над 1,40 лв.

Но Лукойл навярно изчерпва старите запаси с петрол и затова няма рязък спад в цената. По мои изчисления малко преди Нова Година трябва да караме с нафта от по 1,20лв. Дано не се вдигне дотогава обаче цената на черното злато.

п.п. :mrgreen: Голям кеф , че не инвестирах в горива на склад , както почти бях решил да правя... smile113

Публикувано
По мои изчисления малко преди Нова Година трябва да караме с нафта от по 1,20лв.

Пфф ако стане така(съмнявам се нещо, но дай Боже ;) ) няма да слизам от колата :mrgreen: . Ех, мечтииии :lol: .

Публикувано

Питали една циганка:

-Защо вдигаш цената? Нали долара падна?

-Долара падна, ама марката качи!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Та и с горивата май е така.......

Публикувано

Днес заредих А95 на 1.99лв, отдавна ен бях виждал цена под 2 лева

Публикувано

Тези дни ще падне дори още малко, днес чух по радиото че Лукоил намалявал пак цените....... :lol:

Поздрави!

Публикувано

днеска вече е 1.93 в Пловдив вече почвам да се замислям на бензин или на газ да карам както е тръгнало ще вземат да се изравнят 8)

Публикувано

Зимата (ноември-март) цената на газта достига до към 75-76% от тази на бензина. Това явление го наблюдавам от 5-6 години. Лятото пада до към 50%. Така, че ти си преценяваш. Аз бях направил сметка, че "печалбата" ми е към 15% зимата и си карах на газ...

Публикувано

Днес сутринта чух по телевизията че ОПЕК щяли да се събират на конференция за да взимат мерки ПРОТИВ ПРОДЪЛЖАВАЩОТО СПАДАНЕ НА ПЕТРОЛА.... явно е почнала да намалява печалбата и са се притеснили..... :evil:

Поздрави!

Публикувано

-v-,

ако някой ми резне заплатата наполовина, и аз ще се притесня :)

Публикувано
-v-,

ако някой ми резне заплатата наполовина, и аз ще се притесня :)

Твоите финансови проблеми се различават значително от тези на петролните шейхове , те просто нямат мярка...
Публикувано

Крайно време е и на бензиностанциите цената на горивата да пада аналогично на петрола!

П>С>PRR, ти TDI на газ ли го подкара?! ;)

Публикувано
П>С>PRR, ти TDI на газ ли го подкара?! ;)

Не, от любопитство продължавам да следя цените. Иначе покарвах една бензинка на газ ... преди време :mrgreen:

Публикувано

искаме нафтата без пари :mrgreen:

Публикувано
искаме нафтата без пари :mrgreen:
Слагай олио от тигана! :mrgreen:
Публикувано

ти SDI-то може и да можеш да го караш с олио, ама аз CRDI-то няма как ... 8)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.