Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Странен проблем при каране

emo_gogov

Recommended Posts

Значи , когато тръгна за някъде било на дълго или късо разстояние под таблото чувам странно цъкане като чели се включва и изключва нещо!!!!!! :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега разясни малко повече ,като кажеш за начало за какъв модел става въпрос( Фаворит/фелиция ). Имал съм нещо подобно като проблем на моята Шкода . Оказа се липса на гайка на въздуховодите на арматурното табло откъм моторния отсек - там са хванати . Същия проблем бях срещал и при мой приятел и затова го споделям , но при тебе е възможно и да е друго .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за Felicia 1.6MPI 1999г. Имам я от един месец и това вече ме дразни като чели съм взел в ръката си прекъсвач и през определено време включвам и изключвам. :x

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама почти съм навит да се хвана на бас,че ако си пуснеш фаровете ще затихват по време на цъкането smile021 ,ама пак казвам почти

Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама почти съм навит да се хвана на бас,че ако си пуснеш фаровете ще затихват по време на цъкането smile021 ,ама пак казвам почти

Успех

Аз пък съм 100% сигурен, че ако смени релето на мигачите тоя проблем ще изчезне. Случва се при електронните релета да им се обърка ср@нето и започват да си цъкат ей така...без нищо. Добре, че не светят мигачите, иначе...една цветомузика... smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз също го имам от време на време и го чувам откъм таблото с релетата.и е точно такова цъкане като от реле,но вече не му обръщам внимание :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.