Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, търся такава машинка за рязане. Ще ми е необходима за идната седмица, за не повече от 1-2 часа. Ще се радвам, ако някой от София може да ми услужи?

P.s. Надявам се esto, да няма нищо против, че използвам снимките му за пример.

post-1403-138453302154_thumb.jpg

post-1403-138453302158_thumb.jpg

Публикувано

Ники аз имам такава на въздух в сервиза, ти само си намери такова дискче за рязане! /пия Шуменско smile021 /

smile027

Публикувано

Ееее, че суперско :):):) За Шумеснкото знам, виждал съм те 1-2 пъти да пиеш по едно и то 330мл. smile159 а дискче ще купя от някоя железарийка. Темата е за smile149

Публикувано

На събора бирите ще ги пиеме по 2л. smile027

smile149

Публикувано

Диамантен с държач не искаш ли , че тез карборундовите много се трошат?

Публикувано

Не разбирам много, но тази на Маджо ще свърши работа. Трябва ми да отворя фаровете - а той така или иначе е пряко ангажиран smile092 . Много благодаря все пак, ако има нещо ще ти звънна. smile126

Публикувано

Имам такова, мога да ти го пратя по куриер - само че моето е на ток - като това на ЕСТО. Само трябва да си намериш дискчета, че моите ги използвах всичките с едни шантави платки.

Публикувано
Колеги, търся такава машинка за рязане. Ще ми е необходима за идната седмица, за не повече от 1-2 часа. Ще се радвам, ако някой от София може да ми услужи?

smile091 smile091

Публикувано

smile091 smile091

:smt017

Публикувано

Остави го, esto... Пак се е напушил с немска тревица! smile091

Публикувано

Ники и аз имам такова, с все триона. ако искаш в четвъртък си взимам колата от ЕТ и може да се видим някъде да ти го дам

Публикувано

Темата е заключена по молба на автора и.

Поздрави.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.