Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Полиуретанови тампони

Guest vankovarnata

Recommended Posts

Като гледам нищо не се свърши по тампоните на ок2, ако има мералкии дайте размери / нямам желание да се ръчкам да разглобявам и меря/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво стана с тези за Фабия! Аз съм им мераклия.

Дай ми цена и да пращаш smile117

За фабията внесох няколко корекции и са перфектни. Тествано. Да подготвя още няколко матрици,че да сменя материала и ще ти подаря комплект.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vankovarnata аз съм много доволен от тези тампони дето ми ги прати преди две години /за Фабия предните с четири пера/.За сега се държат геройски.

Щом сдадът багажа веднага бих пробвал полиуретановите.

Има ги в наличност вече нали ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, Ванка, вчера, сменяйки зимните гуми се установи, че ще трябва подмяна на заните тампони на носачите и тези на реактивната щанга, че предницата похлопва след 11 години търкаляне. Я кажи за О1 правиш/предлагаш ли или пък препоръчай smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.