Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Досега кротичко си пихме по бира две с Боби Доктора, двете ни луди жени и Thundrebolt ( Без Гогата, който Борето извини smile001 ),се роди идеята в Четвъртък около 20:00ч на 30.06.2011 пак да се съберем в Парка Заимов по мъжки този път и да клокочим. Нека всеки един колега се чувтсва поканен. smile027

Публикувано

Тоя път без колите и жените smile021

Публикувано

Парка Заимов къде ? В долната част при театъра или горе при ритуалната зала. Щото и в двата края има биричка :)

Публикувано

Пък по средата преди имаше цаца... Ако още я има, а?

Публикувано

е то парка е един такъв монументално голям, трудно ще се намерим smile091

Публикувано

Хахахха. Прави сте. Ами гледайте сега ние процедираме така: Взимаме цаца, пържени картофи, наденица и други вкусотийки от долния край, взимаме бири и чипсове от магазина, събираме колкото пейки са ни необходими обикновенно около средата на парка ( на главната алея около пейките с камъните между тях, в зависимост от това къде е свободно) и се забавляваме почти за без пари, и най-важното без "Последни поръчки, че затваряме?"!!! предлагам среща 20:00ч пред бирарийката в долния край на парка (пред театъра демек). Поздрави smile027

Публикувано

Аз съм навит!

Публикувано

Аз към 19:00 ще ритам там в първа английска и после може да дойда за малко smile027

Публикувано

Ами радвам се, че ще се посъберем. Чакаме се 20:00ч там, ако не вали отиваме за бира, ако пък случайно запръска имаме близка алтернатива на закрито. До утре на колегите с които ще се видим. smile027

Публикувано

Колеги, с огромни извинения от мен и Боби Доктора, днес няма да можем да осъществим идеята за бира в парка. Изскочиха непредвидени ангажименти, но важното е, че само я отлагаме, дай боже за другата седмица. Пък ако сме късметлии даже може да е по-хубаво времето тогава. ОГРОМНИ ИЗВИНЕНИЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ. Ще се уточним допълнително в тази тема кога ще осъществим бирата в парка по форумно.

Поздрави smile027

Публикувано

Срещата беше много приятна, бирата и цацата също!

Даже се събрахме трима... аз и двете ми дъщери smile159 .

Публикувано

Отново поднасям извиненията ни. За съжаление нищо не зависеше от нас... напоследък рядко има работа и като се появи се сграбчва с две ръце. Чавдаре искренно се извинявам, за несериозната организация, затова мисля да бъде в почивен ден тази среща (другия път когато надявам се ще се състои), за да можем да гарантираме присъствие. Още един път извинявай и да се извиниш на твоите малки прекрасни принцеси. smile027

Публикувано

Няма нищо, ние наистина си прекарахме добре. Често го посещаваме този парк.

Отзад, до Сфумато имаше представление на една група (на която не и разбрах името), много добре се представиха =D> .

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.