Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Mалко Не красоти

anastas

Recommended Posts

Матовото е супер,но когато е направено с фолио,а тук мисля,че колата е на фолио 100%.Черен мат с боя толкова равномерно направен никога не съм виждал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 334
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• lubomirov1985

48

• gogata

19

• Krankenstein

17

• bega4kata

17

Най-много писали в темата

• 3 месеци по-късно...
Последното не е ли така от завода? :-k

Не - някакъв .....решил да съвокупли Нисан Патрол и Ролс Ройс. Иначе казано е съсипал един чудесен автомобил, за да се опита да вкара в Патрол-а огромна доза лукс. ](*,)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
Има ли иконка за повръщане?

Да ти кажа, по някакъв извратен начин ми харесва този урод. smile048 :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли иконка за повръщане?

Да ти кажа, по някакъв извратен начин ми харесва този урод. smile048 :lol:

Идеята определено ми допада, но фаровете, капака и джантите са ми ужасно грозни!

Гога, с тея нашите баничарки, нещо ни се е изкривило виждането ми се струва! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми харесва баБичарката - само лайсната под фаровете бих махнал и щях да сложа по-дебелички брони

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В първия момент не можах да схвана дори какво е било в оригинал, но като се вгледах различавам профила на Рапид. Честно казано като идея по би ми допаднала не баничарка, а нещо като спортно комби на базата на рапида, каквито са правени още през 60-те и 70-те от прочути марки като Волво, Астън мартин и др... а изпълнението изобщо няма да го коментирам, направо ми давайте хигиенното пликче :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сив shooting brake наистина е на базата на купе и мисля, че даже на Garde - някъде бях гледал начални снимки на идеята. Жълто купе, с присаден червен таван от 120-ка и толкова. Изглеждаше много яко, но в крайна сметка не са успели да запазят добрата идея и са окепазили още едно Garde :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Обаче явно има сила в тази кола, що са и сложили 5 болта да държи джантата! smile091 smile091 smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

smile001

Лично я снимах - отвратителна е :(

О да! И аз я мернах днеска на "Сливница",пълен отврат.

Даже беше с гуми wanli (от китайските най китайските)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:smt004 Голфът беше в покъртително състояние :)

post-1403-138453447809_thumb.jpg

post-1403-138453447812_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
...

Малиии не показвайте тез снимки на Владко , че ще трябва дълго да го реанимират , а в каква дълбока депресия ще изпадне не ми се мисли :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един такъв да се обърне някъде около НИМ по време на сбирка или още по-добре в Габрово по време на събора smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.