Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Да поздравим приятел с песен!

fatrat

Recommended Posts

преди 7 минути, maxrpm написа:

@axel Голяма шкурка, беше малката французойка. :P

Не знам каква шкурка е била тая мацка, но веднъж не те видях на метълски концерт в тоя Микстейп. 😋

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, axel написа:

Не знам каква шкурка е била тая мацка, но веднъж не те видях на метълски концерт в тоя Микстейп. 😋

В Събота идват Engineer of Death в касетката, мислех да не ходя , защото днес се изръсих за го гтп и едни други разходи около 250кинта, ама ако се навиеш да ходим заедно, ще дойда. 0887 507369. :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който все още не си е сипал ено шотландско, да сипва...

• Благодаря 1
  • Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Преди 1 час, axel написа:

....

Влади, тембърът на вокалиста /Paul Carrack/ много ми прилича на Любо.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да Жоре, наистина има прилика сега като го казваш. :) Само че го няма носовото, което малко ме дразни при Любо. 
Както казах по-рано, преслушвам си цялата фонотека напоследък и преоткривам разни банди и парчета, което е много разпускащо занимание. 😊

В момента съм на това:

• Одобрявам 5
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, axel написа:

Да Жоре, наистина има прилика сега като го казваш. :) Само че го няма носовото ...

👍

преди 50 минути, axel написа:

Както казах по-рано, преслушвам си цялата фонотека напоследък и преоткривам разни банди и парчета, което е много разпускащо занимание. 😊

Аз горе-долу знам какво имам и нищо не мога да преоткрия. А и как да ги забравя, като имам музикална памет. 😜

Тези горните две не са ми от фонотеката, но това което ще пусна сега, вече го имам. Правя си записи от Тубата на касетния дек, представете си.😅 Нещо в последно време съм го ударил на старо диско и ретро техника.

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Блус+соул+класици в жанра - който има интерес да чуе и предишните албуми.

За гледане на концерт на живо - пригответе си 1 бут. уиски, ще е достатъчно.

Всичко става много бавно и с голям кеф.

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде малко пак от оно време, Duran и който не разбрал, повтарям Duran 👍

• Благодаря 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29.11.2024 г. at 22:55, sando2 написа:

Който все още не си е сипал ено шотландско, да сипва...

Това го видях миналата, по- миналата седмица още, но чак сега имам време да отговоря.

Радвам се, че освен мен има още някой, на който са му интересни навиците, традициите, музиката и не на последно място утвърдените рецепти за алкохол на тези земни жители. 

Да си призная - особено съм фен на шотландските рецепти за "ракия", но пък повече са ми харесали ирландски музиканти. Аз от музика какво разбирам, но за първото няма да спорим 😏

Сега, не знам с какво да върна на Сандо - дали с някоя жестока irish класика на 1000 години или с нещо от нашата ера. 

Но ще заложа на второто.🤭

Преди не си падах много по акапелата, но както Влади, така и аз откривам някакви неща, които преди не съм забелязвал чак така 🙄

• Благодаря 2
  • Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Алекси Георгиев написа:

Това го видях миналата, по- миналата седмица още, но чак сега имам време да отговоря.

Радвам се, че освен мен има още някой, на който са му интересни навиците, традициите, музиката и не на последно място утвърдените рецепти за алкохол на тези земни жители. 

Да си призная - особено съм фен на шотландските рецепти за "ракия", но пък повече са ми харесали ирландски музиканти. Аз от музика какво разбирам, но за първото няма да спорим 😏

Сега, не знам с какво да върна на Сандо - дали с някоя жестока irish класика на 1000 години или с нещо от нашата ера. 

Но ще заложа на второто.🤭

Много добро е това изпълнение, слушал съм го в няколко вариации, благодаря.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз с шотландските (па и български) ракии не се разбирам, ма пустите ирландци знаят как се прави бира:

🍻

• Благодаря 1
  • Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те знаят много неща. Даже и как да се простят с покойник. 😆

Пускам тази, а не на great big sea

• Одобрявам 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

Аз с шотландските (па и български) ракии не се разбирам, ма пустите ирландци знаят как се прави бира:

🍻

Щом сме на шотландско днес, те -ELUVEITIE 

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такова развитие на вечерта няма как да не споменем Шейн.

Мир на душата му! 😇🥃

И за да не ни лепнат ирландски наказания за спам, ще ви кажа лека нощ...

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.