Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Публикувано

Не съм привърженик на куинсрайх, но парчето ми връща доста спомени - хубави! Даже пак се върнах назад, забравяйки, че това парче звучи в момента.

Поздрави!

Публикувано

Публикувано (Редактирано)

Малко да раздвижим неделята

https://youtu.be/MJo1r7d5xQk

Редактирано от Алекси Георгиев
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Направо ти говори с музика! 

Много е динамично!

БЛАГОДАРЯ! 

Харесвам ток и жица...... 

:)

Редактирано от legaltk
Публикувано

Мерси, Влади.

Поздрав

Публикувано

ЧРД на @axel!

И както си му е реда - поздрав за рожденика:

Публикувано

Честит рожден ден, Влади!

Публикувано

Благодаря ви приятели!

Много ме трогнахте!

Да сте много здрави, другото е лесно!

И нека музиката бъде с вас!

Поздрав:

Идеята, първоначално беше една, но както много обичам да модифицирам музиката, взех друго решение в последния момент...

Жоре, не знам харесваш ли Джоплин, а още повече не знам дали харесваш фламенко но все пак... Слънце, балкон и мажорни акорди не мисля, че са излишни!

Затова - поздрава е за теб и...

Влади, ЧРД!

Публикувано

Ти на хармониката ли си? Много е яко. ?

Благодаря!

тоз на хармониката ми заприлича на Васко кръпката :)

Алекси, да ме поздравиш и да го видя чак сега!!? Как съм го проспал, не знам,....ама с тези технически теми се отплеснах.

Съжалявам, че не мога да ти помогна за картерните газове. Пускай го там да виси тоз маркуч, като на някоя Жигула.

Стига да не бърка нещо работата на мотора. Знам ли ги тия съвременните как са ....разни датчици, матчици....

Влади, мерси! Много добро изпълнение.

поздрави:

Редактирано от joro-120L

Попаднах на тази статия преди малко.

https://m.dnevnik.bg/razvlechenie/2019/01/30/3382743_deivid_gilmor_ot_pink_floid_razprodava_goliama_chast/

Публикувано

Публикувано

Жоре, може ли солото да е за Влади, а всичко останало да е за теб, че искам да съчетая поздрава ;)

Тази вечер за пръв път редя нещата в студената пристройка - другия път поне ще са ми топли пръстите и ще стане (надявам се) по-благозвучно!

Поздрави!

Публикувано

Мерси, Алекси. Добре си го извадил. :)

Поздрав.?

Публикувано
Преди 20 часа, Алекси Георгиев написа:

Жоре, може ли солото да е за Влади, а всичко останало да е за теб, че искам да съчетая поздрава ;)

Може и за Влади. То даже стана поздрав и половина за мен. Като прибавим и оригиналното изпълнение на Флойд по-горе.;)

Благодаря и за новината за Гилмор. Голям музикант! И човек, както става ясно за неговата благотворителност. 

Преди 21 часа, Алекси Георгиев написа:

Тази вечер за пръв път редя нещата в студената пристройка - другия път поне ще са ми топли пръстите и ще стане (надявам се) по-благозвучно!

Като за първи път бива. Малко си схванат. Да. От студа.

Сега ще ви поздравя теб и Влади. Stuart Zender - бас ......и още нещо.

На който му харесва и той да се чувства поздравен?

Публикувано

Не съм вадил нищо - просто импровизация по слух и спомен. То май половината от рифовете не са в тон.

Само дано клипчето не се вземе за спам, защото идеята на темата е за поздрави с "истински" песни ?

Жоре, искаш или не - поздрава е за тебе!

Публикувано

На фона на горните класики доста песни биха бледнели. Ама ей така, да разчупя малко нещата :)

Публикувано

Да, наистина малко да излезем от коловоза. Мерси, Юли - изпъкна със стил! 

Дано не ме осъдите с пускането на  това.

Публикувано
Преди 2 часа, Mishelle написа:

На фона на горните класики доста песни биха бледнели. Ама ей така, да разчупя малко нещата :)

Юли, много лесно ще се разчупят нещата. Ти даде добър пример.

Проблема е, че в тази прекрасна за мен тема участват едва 5-6 човека, които пък на всичко отгоре са и с еднакви музикални интереси.

Колкото повече хора участват, толкова по-разнообразна и интересна ще бъде темата. А и какво по-хубаво от това да поздравиш с една прекрасна песен.

На този етап е това. Като ми дойде муза някаква, сменям стила на поздрави.....и така.

Алекси, специално за теб!

Публикувано

Отдавна в темата няма пускано нищо от на тези велики музиканти

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.